Homepage  / Vedete străine

Tom Hanks i-a făcut cea mai frumoasă surpriză unei mirese. Gestul făcut de celebrul actor

Tom Hanks i-a făcut cea mai frumoasă surpriză unei mirese. Gestul făcut de celebrul actor

de Roxana Mirea,

Tom Hanks i-a făcut cea mai frumoasă surpriză unei mirese din Pittsburgh, oraş din Pennsylvania, sâmbătă, 20 martie. Celebrul actor a apărut la nunta ei pe nepusă masă și i-a cerut să facă o fotografie cu el. Mireasa a fost atât de încântat încât nici nu a mai avut răbdare să se termine ceremonia de nuntă pentru a-i povesti soțului ei.

Tom Hanks i-a făcut o surpriză unei mirese

Tom Hanks i-a oferit unei mirese din Pittsburgh surpriza vieții ei, sâmbătă, 20 martie. Celebrul actor i-a cerut să facă o fotografie cu ea în ziua nunții ei.

„El a spus: „Hei! Eu sunt Tom Hanks. Mi-ar plăcea să fac o fotografie cu tine” și m-am blocat instant și doar mă uitam în jur”, a spus mireasa, Grace Gwaltney, pentru KCRA despre întâlnirea întâmplătoare. „Nu știam ce să fac.”

Gwaltney a declarat că Tom Hanks, în vârstă de 65 de ani, i-a abordat în fața hotelului Fairmont din centrul orașului Pittsburgh, în timp ce se pregăteau să plece la ceremonia de nuntă, potrivit Page Six.

Ne-am pierdut cu toții”, a spus fotograful de nuntă Rachel Rowland pentru KCRA. „Domnișoarele de onoare au ieșit din limuzină, iar el s-a pozat și i-a felicitat pe toți, iar apoi a dispărut la fel de repede pe cat a apărut. A fost atât de dulce și distractiv!”

Gwaltney a adăugat: „L-am văzut și apoi a început să vorbească și a spus: „Ești foarte frumoasă. Sunt atât de fericit pentru tine.” Îmi vorbea la ureche… Mă gândeam la filmul Toy Story”.

Rita Wilson a fost și ea la nuntă

Într-un alt interviu pentru Pittsburgh Post-Gazette, Rowland a spus că Hanks a fost „la fel de minunat și fermecător pe cât te-ai aștepta”, dezvăluind că soția sa, Rita Wilson, a fost acolo „și a făcut și câteva fotografii”.

Mireasa a fost atât de plăcut surprinsă de întâlnire, încât nu s-a putut abține să nu-i povestească despre asta partenerului ei, Luke, cu doar câteva clipe înainte de a se căsători la Carnegie Music Hall din Pittsburgh.

„Am avut un moment înainte de ceremonie și ne-am rugat și ne țineam de mână și mergeam spate în spate, ca să nu ne vedem”, a dezvăluit ea pentru KCRA. „‘Luke, tocmai l-am întâlnit pe Tom Hanks.’ A trebuit să strecor asta pe furiș acolo.”

În mod ironic, Gwaltney și sora ei au discutat despre faptul că Hanks este în oraș, filmând pentru cel mai recent film al său, „Un bărbat pe nume Ove” / „A Man Called Otto”, cu puțin timp înainte de apariția actorului la nunta ei.

El filmează pentru noul film, iar sora mea și cu mine doar ce vorbisem despre cât de mult ne place cartea pe care se bazează filmul, așa că a fost ca un cerc complet”, a spus ea. „Sincer, a fost ca o nebunie pentru că tocmai ce vorbisem despre el.”

Sunt sigură că multor mirese din Pittsburgh le-ar plăcea ca el să apară în fotografiile lor”, a adăugat ea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton