Homepage  / Vedete româneşti

Cum a trecut Carmen Tănase peste pierderea soțului. Actrița e văduvă de 22 de ani

Cum a trecut Carmen Tănase peste pierderea soțului. Actrița e văduvă de 22 de ani

de Ioana Maria,

Carmen Tănase este cunoscută de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut în urmă cu 22 de ani. A rămas văduv destul de devreme și a fost nevoită să fie și tată și mamă pentru fiul ei. Cum a afectat-o moartea soțului ei. Vedeta a descris pentru revista VIVA! și cum trebuie să fie bărbatul potrivit pentru ea.

Carmen Tănase avea în jur de 40 de ani atunci când viața i s-a schimbat radical. În urmă cu 22 de ani, marea actriță, mamă deja, a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa. Soțul vedetei s-a stins din viață, lăsând un mare gol și o mare suferință în urma sa.

Privind spre trecut, Carmen Tănase susține că situația de la acel moment nu a fost deloc una ușoară, mai ales că a rămas singură cu un copil destul mic.

„Sigur că n-a fost ușor, pentru că, în primul rând, eu cu bărbatul meu, cu Țucu, am avut o relație foarte bună, care era bazată pe… vorbeam foarte mult, că nu mai pot să zic astea cu comunicare, că mă doare capul de termenii ăștia! Vorbeam foarte mult, ne sfătuiam foarte mult, chiar dacă ne certam, totul era constructiv, nu era nimic derizoriu, dar, dincolo de asta, m-a durut foarte tare suferința fiului meu. Asta a durut cel mai tare, pentru că el nu a înțeles de ce i se întâmplă lui asta… Și, na, explică treaba asta! Cum să-i explici? „Mamă, mai sunt și alții în situația asta? Pe el îl interesa prea puțin în clipa aia, era el atunci în nevoie”, a spus Carmen Tănase.

Deși este văduvă de 22 de ani, Carmen Tănase spune că nu simte nevoia de un bărbat în viața ei. Actrița a mărturisit că ar fi simțit nevia unei prezențe masculine în viața ei nu ar fi oprit-o nimic.

‘’Nu știu dacă simt neapărat lipsa unui partener, că m-am obișnuit să rezolv lucrurile singură. Dacă simțeam nevoia, probabil că nu m-ar fi oprit nimic’’, a mai spus ea.

Cum a aflat Carmen Tănase că are o tumoare

Carmen Tănase ține mult la intimitate. Acesta este motivul pentru care nu vorbește de obicei despre problemele ei de sănătate. Cu toate acestea, recent, în cadrul podcast-ului lui Lucian Viziru, actrița a dezvăluit, fără să se ferească, diagnosticul crunt pe care medicii i l-au pus acum 3 ani. Iată ce a aflat actrița de la medici.

Vreme de trei ani, Carmen Tănase a ținut pentru sine informația cum că este bolnavă. Astfel, fanii ei au aflat abia acum că actrița știa despre boala ei înainte de pandemie. La momentul respectiv, din cauza unor dureri de picior, vedeta a mers la un control.

Atunci, actrița a stat timp de 45 de minute pentru a face un RMN. Apoi, medicii i-au spus să mai intre odată pentru a reface totul, dat fiind faptul că specialiștii au văzut ceva suspect. Pentru că medicii începeau să se agite, Carmen Tănase a simțit atunci că ceva nu este în regulă.

“Mă durea piciorul ăsta, îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap.

Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă. Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani”, a dezvăluit actrița în podcast-ul lui Lucian Viziru, mai scrie sursa citată.

Carmen Tănase joacă în „Clanul” (Pro TV)

Pro TV a anunțat recent că pregătește pentru grila de toamnă un nou serial, intitulat „Clanul”. După o pauză de mulți ani revine într-o nouă producție Pro TV și Carmen Tănase, care a făcut senzație între 2009-2011 cu rolul Flăcăricăi Potcovaru din serialele „State de România” și „Moștenirea” și pe care am văzut-o, tot la Pro TV, în „Pariu cu viața”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton