Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată acum actorii din „Full House”. Jodie Sweetin a slăbit aproape 20 de kilograme în timpul pandemiei. „M-am înfometat din cauza stresului”

Cum arată acum actorii din „Full House”. Jodie Sweetin a slăbit aproape 20 de kilograme în timpul pandemiei. „M-am înfometat din cauza stresului”

de Andra Stana,

Jodie Sweetin, una dintre actrițele din serialul „Full House”, care poate fi urmărit pe Netflix, recunoaște că a avut noroc până acum, pe durata pandemiei de Covid-19. Și asta petru că a avut posibilitatea să stea acasă alături de copiii ei, iar nimeni din anturajul actriței nu a luat boala, scrie yahoo.com.

Sweetin recunoaște însă că stresul cauzat de pandemia de coronavirus și-a pus amprenta și asupra ei. Actrița de 39 de ani are un istoric de anxietate severă și depresie.

„Nu am fost o persoană funcțională pe de-a-ntregul”, a mărturisit Jodie Sweetin într-un podcast realizat de Allison Kugel. „Am slăbit 20 de kilograme în timpul carantinei. Pentru că nu mănânc din cauza stresului, și nu la modul bun. Pur și simplu nu am mai mâncat deloc”, a completat actrița.

Actrița din serialul de pe Netflix a mai menționat faptul că pandemia i-a pus la încercare și sănătatea mentală.

„Sufăr de anxietate severă și depresie, așa că nu m-a ajutat deloc în ceea ce privește sănătatea mentală”, a spus Sweetin. Ea a completat: „Chiar m-am chinuit. Pentru mine, a fost o perioadă în care am simțit că nu dețin controlul asupra nimic”.

Cum arată acum copiii din „Full House”, la 33 de ani de la lansarea sitcom-ului original

Chiar și după trei decenii de la lansare, „Full House” rămâne unul dintre cele mai iubite sitcomuri americane. Serialul a rulat între 1987 și 1995, la americani.

Popularul serial al anilor 90 a inspirat o nouă producție, „Fuller House”, care se vede pe Netflix. Acest proiect mai recent a fost lansat în 2016 și are în distribuție mare parte din actorii din vechea gardă. Singurele care lipsesc sunt gemenele Olsen, scrie mamamia.com.au.

DJ Tanner (Candace Cameron Bure) 

Candace Cameron Bure are astăzi 44 de ani. Interpreta Donnei Jo „DJ” Tanner în „Full House” este căsătorită de două decenii cu Valeri Bure. Cei doi au împreună trei copii: o fată (Natasha) și doi băieți (Lev și Maksim).

După „Full House”, Bure a mai apărut și în alte proiecte de pe micile ecrane. Amintim aici „Make It or Break It”, Aurora Teagarden Mysteries” și „Dancing With the Stars”. Mai recent, actrița s-a alăturat distribuției din „Fuller House”, de pe Netflix.

Michelle Tanner (Mary-Kate Olsen și Ashley Olsen)

Mary-Kate Olsen și Ashley Olsen au jucat, pe rând, rolul micuței Michelle Tanner în „Full House”, încă de când aveau doar 6 luni. După terminarea serialului, cele două gemene au continuat, pentru o perioadă, să se dedice actoriei. Au apărut în „Mary-Kate și Ashley in Action!” și „New York Minute”. Apoi, când au împlinit 20 de ani, cele două au decis să intre în lumea modei. Acum în vârstă de 33 de ani, cele două conduc două firme de succes din industria modei, The Row și Elizabeth and James.

Din păcate, cele două foste actrițe nu au acceptat să apară în noul proiect, „Fuller House”.

Kimmy Gibbler (Andrea Barber)

Andrea Barber a jucat în „Full House” rolul celei mai bune prietene a lui DJ, Kimmy Gibbler. După ce serialul s-a terminat, Barber a decis să își continue studiile și a absolvit Whittier College. Ea are astăzi 44 de ani și face parte din distribuția noului serial „Fuller House”.

Andrea Barber are doi copii, Tate și Felicity, din căsătoria cu fostul ei soț, Jeremy Rytky.

Nicky and Alex Katsopolis (Blake Tuomy-Wilhoit și Dylan Tuomy-Wilhoit)

Blake și Dylan Tuomy-Wilhoit au fost, în „Full House” simpaticii gemeni ai lui Jesse și Becky, Nicky și Alex. Cei doi și-au reluat rolurile, pentru scurtă vreme, în sezonul 2 din „Fuller House”.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton