Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum Ali MacGraw, actrița din „Love Story”. A fost dependentă de alcool, după ce fost lăsată fără niciun ban

Cum arată acum Ali MacGraw, actrița din „Love Story”. A fost dependentă de alcool, după ce fost lăsată fără niciun ban
12

de Roxana Mirea,

Ali MacGraw, în vârstă de 82 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe. Chiar dacă pe plan profesional succesul a fost de partea ei (amintim aici filmele „Goodbye Columbus” şi „Love Story”), nu același lucru s-ar putea spune despre viața ei personală. Ali MacGraw a fost căsătorită cu un alt actor celebru, care i-a distrus viața, a lăsat-o fără bani, dar și fără adăpost.

De ce s-a retras Ali MacGraw din lumina reflectoarelor

Chiar dacă anii au trecut, oamenii continuă să-și amintească cu drag de rolurile celebre ale actriței Ali Macgraw din filme precum „Goodbye Columbus” şi „Love Story”. Pe plan profesional a avut un succes răsunător, însă nu același lucru se poate spune despre viața personală. După ce primul ei mariaj a fost unul eșuat, celebra actriță a crezut că a doua oară va avea noroc.

Frmusețea ei răpitoare a ajutat-o pe Ali MacGraw să devină un superstar la Hollywood. Deşi a devenit celebră în primii ani ai carierei, ea a dispărut din peisaj la fel de repede. Mai multe surse au declarat că ea s-a retras pentru a avea grijă de fiul ei Josh, însă cauza reală a abseneței ei din lumina reflectoarelor a fost reprezentată de luptele personale, potrivit okmagazine.ro.

Ali MacGraw și mariajul eșuat cu Steve McQueen

Ali MacGraw l-a întâlnit pe Robert Evans, producător care mai târziu a ales-o să fie Jenny în „Love Story”. Cei doi s-au îngrăgostit și s-au căsătorit în anul 1969. Ea a devenit cea mai bună actriță de la Hollywood și, prin prisma faptului că a început să atragă atenția, Steve McQueen a venit la ea acasă s-o întrebe dacă va juca alături de el în „Getaway”.

Ali s-a îndrăgostit la prima vedere de actor, iar o poveste de dragoste n-a întârziat să se înfiripe între ei. Atracţia dintre ei a dus la o aventură, iar MacGraw s-a mutat din casa ei în casa lui McQueen din Malibu, la scurt timp. Ali MacGraw l-a descris pe Steve McQueen ca fiind unic și având principii solide, dar ea nu știa despre demonii trecutului cu care el se confrunta. Tatăl lui l-a abandonat pe când era doar un copil, iar mama sa l-a trimis la o casă de copii pe când avea 14 ani. Toate acestea și-au lăsat amprenta asupra lui, iar el n-a mai putut avea încredere în femei. Drept urmare, a pus-o pe Ali să semneze un acord prenupţial.

Actorul era un bărbat posesiv şi gelos, deoarece nu suporta succesul soţiei sale. Căsătoria lor a devenit rapid un obstacol în cariera ei. Având în vedere că el își dorea ca Ali că nu mai lucreze, actrița a rămas acasă pentru a-și crește băieții. McQueen era gelos, dar asta nu l-a împiedicat să-i fie infidel lui Ali MacGraw.

OB – Photocall du défilé de mode „Chanel Cruise Collection 2020” au Grand Palais à ParisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ali MacGraw a devenit dependentă de alcool după divorț

Alegând să rămână într-o asemenea căsnicie timp de cinci ani, Ali a scăzut mult, la fel ca finanțele ei. Ea a acceptat demersul managerul ei de a apărea în „Convoy”. Totuși, când i-a spus acest lucru soțului ei, el a cerut să divorțeze. Divorțul a avut loc în 1977, iar Steve McQueen a murit de cancer trei ani mai târziu. Din cauza contractului prenupțial, actrița nu a primit nimic, așa că acesta a fost startul perioadei întunecate din viața ei, după ce a realizat că și-a sacrificat cariera pentru nimic.

Din cauza acestei situații, Ali a apelat la alcool pentru a-și masca suferința. Ea a căutat apoi ajutor la o clinică, unde a mărturisit că este dependentă de sex şi alcool. Ali MacGraw a primit consiliere pentru a depăși dependențele și a părăsit Hollywood-ul în 1994, începând o viaţă liniştită în Santa Fe. Şi-a expus experienţele şi luptele în autobiografia „Moving Pictures”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton