Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată acum Andra. De ce a decis artista că e momentul să intre la dietă. „Mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu”

Cum arată acum Andra. De ce a decis artista că e momentul să intre la dietă. „Mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu”
8

de Andra Stana,

Andra, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, și-a dorit să slăbească. Cunoscuta cântăreață și vedetă de la Pro TV a descoperit, în pandemie, că îi place să gătească. Din nefericire, pentru că este pofticioasă, s-a ales cu câteva kilograme în plus. Cât a reușit Andra să slăbească în urma dietei ținute.

Cine a convins-o pe Andra să țină regim 

Cântăreața a vorbit, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, că cea care a motivat-o să slăbească a fost sora ei. Mai precis, când a realizat că aceasta a reușit să slăbească, artista a realizat că asta trebuie să facă și ea. Soția lui Măruță a început să țină regim în luna decembrie. Cel mai important lucru de care ține este să mănânce mai puțin.

Astăzi, Andra cântărește 64 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea”, a explicat ea acum două luni, la TV.

Cum arată acum Andra. De ce a decis artista că e momentul să intre la dietă. „Mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu” (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Andra Măruță a mărturisit că a mâncat foarte mult în pandemie, mai ales că și-a descoperit pasiunea de a găti. Din pricina faptului că nu mai ardea caloriile la fel ca înainte, kilogramele s-au acumulat. Prin urmare, vedeta a ajuns să cântărească 70 de kilograme, scrie viva.ro.

Andra: „Viața mea acum e despre mâncare”

Jurata de la Românii au talent și-a adus aminte cum a ajuns să ia kilograme în plus. Astfel, în pandemie, artista a realizat că este pasionată de gătit. Din nefericire, i-a fost greu să se abțină de la mâncarea de pe masă. 

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie, mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam zece kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea.

Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri’, a spus Andra, potrivit Spynews

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton