Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova. Micuții au împlinit 4 ani

Cum arată acum gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova. Micuții au împlinit 4 ani
14

de Roxana Mirea,

Anna Kournikova, care este o fostă jucătoare de tenis, trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebrul cântăreț Enrique Iglesias. Cei doi au împreună 3 copii, pe gemenii Nicholas și Lucy și pe micuța Mary. Joi, 16 decembrie, gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova au împlinit patru anișori. Cu această ocazie, soția artistului a publicat o serie de imagini cu Nicholas și Lucy.

Cum arată acum gemenii lui Enrique Iglesias și ai Annei Kournikova

Enrique Iglesias și Anna Kournikova trăiesc o frumoasă poveste de dragoste departe de ochii curioșilor și au întemeiat o familie minunată împreună. Cei trei copii ai lor le înseninează fiecare zi. Gemenii Nicholas și Lucy au împlinit joi, 16 decembrie, 4 ani, iar Anna Kournikova nu putea lăsa o ocazie așa specială să treacă neobservată, chiar dacă este destul de discretă când vine vorba de viața personală.

Soția lui Enrique Iglesias a publicat o serie de fotografii cu gemenii ei. Aceasta a făcut două postări diferite și în dreptul fiecăreia a scris „4! ❤️”.

Din imaginile publicate de Anna Kournikova, se vede că micuța Lucy îi seamănă tot mai mult mamei ei, moștenindu-i atât zâmbetul, cât și abilitatea atletită.

Cum-arata-acum-gemenii-lui-Enrique-Iglesias-si-ai-Annei-Kournikova.-Micutii-au-implinit-4-ani-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Enrique Iglesias și Anna Kournikova mai au o fiică, pe Mary, în vârstă de un an.

Enrique Iglesias, despre copiii lui

Anna Kournikova oferă rar interviuri, preferând să fie cât mai discretă atunci când vine vorba de viața personală. Pe de altă parte, Enrique Iglesias a vorbit recent, într-un interviu cu Jess Cagle, despre copiii lui și despre cum micuții încearcă să înțeleagă din ce își câștigă existența tatăl lor. Enrique și Anna s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul melodiei „Escape”, în anul 2001. Artistul spune că micuții au început deja să-i recunoască vocea atunci când aud piesele lui, dar are impresia că acel videoclip al melodiei „Escape” îi deranjează.

Cum-arata-acum-gemenii-lui-Enrique-Iglesias-si-ai-Annei-Kournikova.-Micutii-au-implinit-4-ani-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

De câte ori aud una dintre melodiile mele, îmi pot recunoaște vocea, ceea ce este destul de mișto. Dar când se uită la acel videoclip, cred că îi deranjează puțin. ‘Ce caută mama acolo cu tata?‘, `Când a fost asta?` De fapt, este incredibil să privești expresia de pe fețele lor. Este destul de cool”, a povestit Enrique Iglesias.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton