Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată acum Jennifer Lawrence. Actrița de 30 de ani a tras atenția fotografilor, la o plimbare alături de soțul ei

Cum arată acum Jennifer Lawrence. Actrița de 30 de ani a tras atenția fotografilor, la o plimbare alături de soțul ei
4

de Redactia Tvmania

O simplă plimbare alături de soțul ei pe străzile din New Orleans a pus-o pe Jennifer Lawrence pe radarul fotografilor. Actrița de 30 de ani a trecut printr-o schimbare de înfățișare, iar gurile rele spun chiar că ar fi renunțat pentru o perioadă la diete.

Jennifer Lawrence pare că a mai câștigat puțin în greutate în ultima perioadă, scrie libertatea.ro. Câștigătoare a unui statuete Oscar în anul 2013, pentru rolul jucat în „Silver Linings Playbook”, actrița are afișează astăzi un look cu totul diferit față de acum 7 ani.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_)

La începutul lunii iunie, actrița a fost surprinsă la plimbare în New Orleans. Potrivit sursei citate, unde puteți vedea și cele mai recente imagini cu actrița, Jennifer Lawrence are părul lung și poartă o rochie mulată, galbenă, care îi pune formele în evidență.

Jennifer Lawrence (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

S-a accidentat pe platourile de filmare

În februarie 2021, Jennifer Lawrence a suferit o accidentare pe platourile de filmare. În timpul filmărilor peliculei Netflix „Dont look up’, o sticlă a explodat și a lovit-o în față pe frumoasa actriță. O sursă a declarat pentru Page Six că: 

Jennifer a suferit unele răni, iar geamul s-a apropiat în mod periculos  de ochii actriței.  În ciuda faptului că a fost zguduită de incident, se așteaptă ca filmările să fie reluate în curând.

Jennifer joacă alături de Leonardo DiCaprio, iar satira politică se așteaptă să fie lansată la sfârșitul acestui an.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton