Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea „Vocea României Junior”. Ce schimbări majore a făcut în viața ei

Cum arată acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea „Vocea României Junior”. Ce schimbări majore a făcut în viața ei
13

de Roxana Mirea,

Maia Mălăncuș este câștigătoarea primului sezon „Vocea României Junior”, de la Pro TV și a marelui premiu în valoare de 50.000 de euro.  La acea vreme, Maia avea 9 ani și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Anii au trecut, iar artista a făcut schimbări majore în viața ei. Iată cum arată acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea concursului „Vocea României Junior”, la vârsta de 15 ani.

Cum arată acum Maia Mălăncuș, câștigătoarea „Vocea României Junior”

Maia Mălăncuș a câștigat primului sezon „Vocea României Junior”, Marius Moga mizând pe calitățile ei vocale încă de când a cunoscut-o. Fata avea 9 ani la vremea respectivă. În finală, ea a prezentat trei momente. Împreună cu What’s Up, a cântat piesa „K la meteo”, iar alături de Marius Moga, a interpretat melodia „Pe barba mea”. Maia a încheiat competiția în forță și a cântat melodia „Girl on fire”.

Primul sezon „Vocea României Junior” a fost câștigat de Maia Mălăncuș, concurenta lui MogaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anii au trecut, dar Maia Mălăncuș, acum în vârstă de 15 ani, continuă să-și urmeze visul și să se dedice muzicii. Tânăra adolescentă a plecat din Iași și s-a mutat în București, în speranța că o să devină o mare stea a muzicii ușoare românești. În plus, Maia s-a transformat dintr-o fetiță drăgălașă, într-o tânără adolescentă superbă.

cum-arata-acum-maia-malancus-castigatoarea-vocea-romaniei-junior-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Maia Mălăncuș păstrează legătura cu Marius Moga

Tatăl Maiei, Daniel Mălăncuș, a dezvăluit detalii despre schimbarea din viață a cântăreței, într-un interviu pentru click.ro. El a explicat de ce fiica lor a vrut să se mute în București.

„Maia s-a mutat în București anul acesta cam din septembrie. Este acum în clasa a IX, la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”, specializarea mate – info. Este un liceu foarte bun, suntem mândri de ea! Știu că este înclinată pe domeniul artistic, da, dar este o elevă foarte bună la școală, așa că a ales acest profil real.

Îi plac provocările! Maia acum locuiește în București, într-un apartament închiriat singură. Mă mai duc eu la ea să stau câteva zile, mai merge soția să stea la Maia câteva zile și tot așa. Toată această schimbare a venit după ce casa de discuri și managerul ei ne-au tot zis, de mai multe ori, să se mute în București.

Noi nu avem cum să ne mutam acolo cu ea, să îi fim alături. Mai avem trei copii acasă și afaceri în Iași. Suntem strâns legați de acest oraș. Este un sacrificiu și un compromis pe care l-am făcut pentru ea. Am văzut că își dorește foarte mult să persevereze, așa că i-am oferit această șansă”, a declarat Daniel Mălăncuș.

Cu Marius Moga ține legătura în continuare chiar în vară a fost pe la el pe la studio”, a mai spus tatăl câștigătoarei „ Vocea României Junior”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton