Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată acum Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Au divorțat în urmă cu 16 ani

Cum arată acum Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan. Au divorțat în urmă cu 16 ani
7

de Roxana Mirea,

Radu Vâlcan este căsătorit cu Adela Popescu și împreună au trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Totuși, puțini sunt cei care știu că prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” nu este la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit în trecut. Iată cum arată acum Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan.  

Cum arată Tereza, fosta soție a lui Radu Vâlcan 

Radu Vâlcan și Adela Popescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor au venit pe lume trei copii: Alexandru, Andrei și Adrian. Totuși, nu mulți sunt cei care știu că, înainte de a fi cu Adela Popescu, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1, a mai fost căsătorit.  

Pe când avea doar 26 de ani, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Tereza, iar căsnicia lor a durat doar 4 ani. Acesta spunea că a decis să se căsătorească la vremea respectivă, pentru că i se „părea cool”. Vedeta de la Antena 1 mărturisește că divorțul s-a produs pentru că nu se mai înțelegeau. Radu Vâlcan s-a căsătorit cu femeia de afaceri în anul 2003, iar în anul 2007 au pus punct căsniciei. 

„Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva vreme, potrivit libertatea.ro.  

Așadar, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat acum 16 ani. În prezent, aceasta deține o companie de publicitate și are un copil.

cum-arata-tereza-fosta-sotie-a-lui-radu-valcan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adela Popescu, despre atenția acordată copiilor

Adela Popescu a medita asupra modului în care percep copiii ei felul în care ea și Radu Vâlcan își canalizează atenția asupra lor.  

„M-am trezit spunându-i lui Radu: „ce facem noi e sport extrem”. Asta în timp ce scoteam copiii, bicicletele, căștile, rucsacul, din mașină, pe marginea unei străzi cu trafic intens. Și în general concluziile, părerile despre viața noastră în cinci le tragem dinspre noi spre ei.  

Dacă nouă ne e ușor, cum ne-a fost nouă vacanța, cât de greu ne-a fost nouă, părinților, drumul. Dar sunt momente ca acesta, când stau la o cafea, și mă gândesc cum le e lor în configurația asta. Oare ei sunt fericiți că au frați? Oare și-ar fi dorit să fie singuri la părinți?  

Avem în jurul nostru părinți cu un singur copil care călătoresc enorm toți trei, spre exemplu, și toată atenția și energia lor și-o canalizează asupra lui. Ori asta e ce merită fiecare copil pe lume. Toată atenția noastră. Și oricât ne-am minți noi părinții de mai mulți copii, știm că asta nouă ne este imposibil să facem.

Pe de alta parte eu vin din familie cu trei frați și nu m-am simțit niciodată mai puțin iubită, mai puțin “văzută”. Dar poate și pentru că eram singura fată și mult mai mică decât frații mei.  

Relația noastră e minunată și acum și mă simt cea mai norocoasă din lume că am frați. Dar poate scenariul ar fi fost altul dacă părinții noștri ne-ar fi crescut altfel.  

Deci iar revin la NOI, părinții…”, a scris Adela Popescu pe Instagram.  

Sursa Foto: Facebook, Instagram

Citește și: 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton