Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Anamaria Prodan, după ce a slăbit foarte mult. Câte kilograme are acum

Cum arată Anamaria Prodan, după ce a slăbit foarte mult. Câte kilograme are acum
8

de Roxana Mirea,

Anamaria Prodan a slăbit mult în ultima perioadă. Stresul cauzat de divorțul de Laurențiu Reghecampf și-a pus amprenta asupra ei. Impresara recunoaște că s-a consumat enorm de mult din cauza despărțirii de tatăl fiului ei. Pe de altă parte, Anamaria Prodan spune că este foarte fericită alături de noul iubit, însă în continuare nu dorește să dezvăluie identitatea bărbatului din viața ei.

Câte kilograme a slăbit Anamaria Prodan

Anamaria Prodan s-a consumat foarte mult din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, așa că, în toată această perioadă, a slăbit un număr considerabil de kilograme. Impresara spune că acum are 56 de kilograme, dar nu vrea să se îngrașe. Vedeta spune că dorește să se mențină la această greutate

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum!

Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

cum-arata-anamaria-prodan-dupa-ce-a-slabit-foarte-mult.-cate-kilograme-are-acum-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit

Anamariei Prodan are un nou iubit, de câteva luni, însă nu vrea să dezvăluie identitatea acestuia. Impresara spune că este foarte fericită și împlinită alături de noul partener.

„Noul iubit nu vreau să-l arăt! Nu mai vreau! Lasă-l așa că sunt atât de fericită și împlinită încât nu aș vrea să se întâmple nimic rău! Nu mă mai interesează că lumea vorbește. Despre iubitul meu. Despre viața mea. Dacă ma iubesc sau urăsc la fel.

Nu e treaba mea. La vârsta mea, vreau sa trăiesc frumos fără ură, fără circ, fără nenorociri în viața mea, fără drame! Am tot ce îmi doresc și pentru asta mulțumesc și în culcare și în sculare”, a mai mărturisit impresara.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton