Homepage  / Vedete româneşti

Reacția Andreei Mantea, după ce s-a spus că e însărcinată. „Este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus”

Reacția Andreei Mantea, după ce s-a spus că e însărcinată. „Este grasă, are burtică, șunculiță, kilograme în plus”
13

de Roxana Mirea,

Cum arată Andreea Mantea, după ce s-a îngrășat. Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. În plus, fanii ei o apreciază pentru sinceritatea de care dă dovadă și pentru faptul că nu se ascunde în spatele unui paravan atunci când vine vorba de aspectul fizic, alegând să nu își editeze excesiv pozele. Ei bine, recent, prezentatoarea TV s-a filmat în timp ce se afla pe masa de masaj, iar apoi a răbufnit cu privire la zvonurile că ar fi însărcinată.

Andreea Mantea evită să spună că s-a îngrășat

Recent, Andreea Mantea s-a filmat în timp ce se afla pe masa de masaj, nefiindu-i teamă să își arate picioarele în timpul procedurii. Fanii ei apreciază faptul că nu se ascunde când vine vorba de aspectul fizic și că nu vrea să pară ceea ce nu este.

Totuși, se pare că au apărut alte zvonuri referitoare la faptul că Andreea Mantea ar fi însărcinată, motiv pentru care prezentatoarea TV a răbufnit. Aceasta a spus că de doi ani încoace tot află că este însărcinată, dar nu în urma unui test sau a unor analize. Nervoasă, dar și ironică, Andreea Mantea a spus că este „grasă”, dar nu însarcinată.

Cel mai probabil, după ce au apărut zvonurile referitoare la o nouă sarcină, Andreea Mantea a primit numeroase mesaje de la urmăritorii ei, curioși fiind să afle dacă vestea este adevărată. Vedeta a spus că nu așteaptă un al doilea copil și că, dacă acest lucru s-ar întâmpla, ea ar fi prima care ar împărtăși fericita veste.

andreea-mantea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Andreea Mantea: „Nu sunt însărcinată”

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test efectuat sau vreo analiză. Problema e ca aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani. Cumva am întrecut elefantul la gestație. Cumva, eu sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Măi, dar ce sarcină încăpățânată. Deci, eu nu am voie să fiu grasă.

Andreea Mantea este grasă. Andreea Mantea are burtică, șunculițe, kilograme în plus, orice, dar Andreea Mantea nu este însărcinată. Este o bucurie pe care aș împărtăși-o dacă ar fi cazul. De doi ani încoace, mă, de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, a transmis Andreea Mantea pe Instagram.

Apoi, Andreea Mantea s-a filmat în timp ce-i usca părul fiului ei, David. Prezentatoarea TV era îmbrăcată într-o bustieră și colanți, vrând să demonstreze că este mândră și fericită cu modul în care arată, astfel încurajându-le și pe alte femei să își îmbrățișeze formele și să se accepte exact așa cum sunt.

2 burtoși”, a scris în mod ironic Andreea Mantea în dreptul filmării în care ea și fiul ei afișează un zâmbet larg. De asemenea, i-a sfăturit pe urmăritorii ei să rămână fericiți și sănătoși.

andreea-mantea-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton