Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Ce răspuns are vedeta pentru cei care au zis că e însărcinată

Cum arată Andreea Mantea în costum de baie. Ce răspuns are vedeta pentru cei care au zis că e însărcinată
7

de Redactia Tvmania

Andreea Mantea se află, zilele acestea, în vacanță împreună cu iubitul ei. După o perioadă în care s-a ferit să facă acest lucru, vedeta de la Kanal D a postat online imagini cu ea în costum de baie. De curând, prezentatoarea „Trăiri alături de Andreea Mantea” a dezvăluit că suferă de o afecțiune care o face să pară însărcinată.

Cu toate că face furori cu silueta ei, în ultimul timp, Andreea Mantea a primit de mai multe ori întrebarea dacă este însărcinată din nou. Fanii vedetei Kanal D au fost curioși să afle adevărul, după ce au observat ceva suspect în pozele postate de ea pe contul personal de Instagram.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată.

Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea pe una dintre rețelele de socializare, citată de libertatea.ro.

Cine este jumătatea Andreei Mantea 

Deși au trecut cinci ani de când Andreea Mantea și producătorul Valeriu Floricel trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, cei doi nu s-au afișat împreună ca un cuplu.

Cel care i-a dat de gol a fost chiar Cristi Mitrea, fostul iubit al prezentatoarei TV.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el?

Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea despre actual partener al Andreei Mantea.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton