Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Selly. Chiria este de 2000 de euro pe lună

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Selly. Chiria este de 2000 de euro pe lună
11

de Roxana Mirea,

Selly s-a mutat într-un nou apartament. Acum, Andrei Șelaru, pe numele lui real, locuiește împreună cu iubita lui într-un cartier de lux, de la marginea Bucureștiului. Chiar dacă are doar 20 de ani, vloggerului îi merge foarte bine pe plan financiar, așa că își permite să plătească chiria de 2.000 de euro pe lună. Acesta le-a arătat fanilor lui cum arată noul apartament în care s-a mutat.

De ce s-a mutat Selly din vechiul apartament

După ce s-a mutat din Craiova în București, Selly a locuit într-un cartier din Pipera. Din cauza mai multor probleme pe care le-a avut, vloggerul s-a decis să se mute de acolo, chiar dacă îi plăcea zona respectivă. Selly a fost nevoit să se mute din Pipera după ce cineva i-a furat numărul de la mașină, din parcarea subterană a blocului. Apoi i-au fost furate și prezoanele de la roată.

„Îmi plăcea cartierul în care locuiam, pentru că aveam foarte multe chestii care mă interesau pe mine foarte aproape de unde stăteam. (…) Cineva îmi furase trei prezoane din cele cinci. Lucru extrem de grav. Nu știu care a fost intenția omului care mi-a luat prezoanele. A vrut să-mi fure roata sau să-mi facă rău”, a spus Selly, potrivit libertatea.ro.

Cum arată noul apartament în care s-a mutat Selly

Având în vedere toate problemele pe care le-a avut în cartierul Pipera, Selly s-a decis să se mute. Acum, vloggerul locuiește împreună cu iubita lui, Smaranda, studentă la Medicină, într-un cartier de lux, undeva la marginea Bucureștiului, lângă Pădurea Băneasa.

Cert este că lui Selly, chiar dacă are doar 20 de ani, îi merge foarte bine pe plan financiar. Dacă pentru vechiul apartament plătea 850 de euro chirie pe lună, de data aceasta suma este mult mai mare. Acesta le-a dezvăluit internauților că plătește 2000 de euro chirie pentru apartamentul în care s-a mutat.

selly-casa-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Doar ce s-a eliberat și mai trebuie schimbată mobila. (…) Este un apartament cu trei camere. O să fie refăcut aproape totul pe aici. Este mai spațios decât unde stăteam înainte. Bine… și prețul este mult mai mare. Foarte multă verdeață. Suntem înconjurați de pădure. (…) Așa o împac și pe Smără, pentru că este în natură, așa cum îi place ei și nu este nici foarte departe de București. Sper că vă place noul apartament în care stau. La 2.000 de euro chiria… nu aveți ce să spuneți altceva. M-am mutat de la 850 de euro la 2.000 de euro. Este ceva de plătit, însă cel mai important este că e foarte serios din punct de vedere al securității”, a mai spus Selly.

Selly le-a promis urmăritorilor lui că le va arăta apartamentul și după ce va termina de reamenajat.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton