Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată astăzi fiica Bellei și lui Edward din seria „Twilight”. Mackenzie Foy are acum 20 de ani

Cum arată astăzi fiica Bellei și lui Edward din seria „Twilight”. Mackenzie Foy are acum 20 de ani
6

de Redactia Tvmania

Ultima peliculă din seria „Twilight”/„Saga Amurg” a apărut în cinematografe în urmă cu nouă ani. Timpul a trecut și unul dintre personajele importante din film, Renesmee, fiica celor doi protagoniști, Edward și Bella, interpretată de actrița Mackenzie Foy, a crescut și a devenit o tânără de o frumusețe ieșită din comun.

„Twilight”, un adevărat fenomen la momentul apariției sale, cu un număr record de fani pe plan mondial, i-a propulsat pe actorii principali, Robert Pattinson și Kristen Stewart, la un nivel de celebritate greu de egalat de alți colegi de breaslă.

Cei doi au fost împreună și în viața reală, relația lor ajungând însă la final, după ce Stewart l-a înșelat pe Pattinson.

De faimă s-a bucurat și Mackenzie Foy, actrița care a interpretat rolul fiicei pe care Edward și Bella au avut-o împreună, micuța Renesmee, care a apărut în ultimul film din serie, scrie unica.ro.

În „Breaking Dawn Part 2”, Mackenzie o joacă pe Renesmee, un personaj foarte controversat. Renesmee este fiica vampirului Edward și a muritoarei Bella. Nașterea ei a fost una extrem de violentă, ducând la moartea Bellei. Însă Edward acționează la timp, salvând-o pe aceasta din urmă și transformând-o în vampir. Renesmee se dovedește a fi un hibrid de om-vampir, crescând foarte repede și făcându-i pe părinții ei să se teamă că ar putea muri foarte curând. Existența ei declanșează un val iremediabil de conflicte în lumea vampirilor.

Mackenzie Foy era un copil când a jucat în „Twilight”

Mackenzie Foy era doar un copil când a jucat acest rol. Ea a crescut și este o tânără actriță superbă acum, care pare să aibă mereu vorbele la ea.

Ea are acum 20 de ani și pozează pentru cele mai mari reviste ale lumii și are 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

După rolul din „Breaking Dawn Part I”, Mackenzie Foy a avut multe alte roluri de succes, în filme precum: The Conjuring (2013), Interstellar (2014) și „The Nutcracker and the Four Realms” (2018).

Tânăra actriță a jucat și în filmul „Black Beauty”, care prezintă legătura inseparabilă de prietenie dintre personajul Jo și un cal, după ce părinții lui Jo mor. În urma acestui proiect, Mackenzie și-a descoperit pasiunea pentru călărit.

Cum arată astăzi fiica Bellei și lui Edward din seria Twilight. Mackenzie Foy are acum 20 de ani (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Instagram

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton