Homepage  / Vedete străine

Cum arată azi copiii regretatului Eduardo Palomo, Juan del Diablo din „Inimă sălbatică”. Luca seamănă izbitor cu tatăl lui

Cum arată azi copiii regretatului Eduardo Palomo, Juan del Diablo din „Inimă sălbatică”. Luca seamănă izbitor cu tatăl lui
9

de Roxana Mirea,

Eduardo Palomo va rămâne în istorie cu rolul interpretat excepțional în telenovela „Inimă sălbatică”. Deși poate părea greu de crezut, au trecut deja 15 ani de la moartea fulgerătoare a actorului care i-a dat viață personajului Juan del Diablo. Astăzi, cei doi copii ai regretatului actor de telenovele au devenit adulți și au ajuns chiar să îi calce pe urme.

Cum arată copiii lui Eduardo Palomo, Juan del Diablo din „Inimă sălbatică”

UPDATE 30 august 2022:

Cu toate că au trecut 15 ani de la moartea fulgerătoare a lui Eduardo Palomo, cel care i-a dat viață lui Juan del Diablo în telenovela „Inimă Sălbatică” continuă să trăiască prin copiii lui: Fiona Alexa, în vârstă de 20 de ani, și Luca, de 18 ani.

Fiica regretatului Eduardo a devenit actriță și a jucat în serialul „Gossip Girl Acapulco”. Pe de altă parte, Luca s-a îndreptat către muzică și cântă într-o trupă rock.

În plus, Luca seamănă izbitor de mult cu tatăl lui, mai ales că tânărul și-a lăsat părul lung.

Pe data de 13 mai anul acesta, Eduardo Palomo ar fi împlinit 56 de ani, ocazie cu care Carina Ricco a scris pe contul său de Instagram un mesaj emoționant.

„Slăbănogule, indiferent unde ești astăzi și încotro s-a îndreptat drumul tău, ne este dor de tine și vei rămâne la fel de iubit și viu în inimile tuturor care am avut onoarea de a te cunoaște. Arta și iubirea ta pentru oameni continuă să călătorească pe această planetă. Te iubim! Fie ca iubirea noastră să-ți fie călăuză pe drumul tău!”, a scris Carina, potrivit unica.ro.

Știre inițială

Fiona Palomo are 23 de ani și s-a transformat dintr-o fetiță într-o tânără superbă, de o frumusețe răpitoare. Chiar dacă părinții ei sunt Carina Ricco și celebrul Eduardo Palomo, Fiona nu s-a bazat pe faima lor și a dorit să își clădească propria carieră.

Cum arată astăzi fiica regretatului Eduardo Palomo, Juan del Diablo din „Inimă sălbatică”

„Inimă sălbatică” / „Corazón salvaje” este considerată una dintre cele mai cunoscute producții de televiziune realizate vreodată. Fanii telenovelei nu au cum să nu și-l amintească pe Eduardo Palomo în rolul lui Juan del Diablo.

Din nefericire, pe 6 noiembrie 2003, Eduardo Palomo a încetat din viață, la vârsta de 41 de ani, în urma unui infarct produs în vreme ce lua cina alături de soția sa, Carina Ricco, și câțiva prieteni.

Eduardo Palomo nu a avut doar o carieră strălucită, dar a fost norocos și pe plan sentimental. El a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, iar din iubirea celor doi au venit pe lume Fiona Alexa (23 de ani) și Luca (21 de ani).

Fiona este de o frumusețe răpitoare și nu a vrut să se folosească de faima părinților ei pentru a avea o carieră de succes.

Cum-arata-astazi-fiica-regretatului-Eduardo-Palomo-Juan-del-Diablo-din-„Inima-salbatica-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În ce filme și seriale a jucat fiica lui Eduardo Palomo

Fiona Palomo a moștenit talentul actoricesc de la tatăl ei. De asemenea, a devenit, la rândul ei, o actriță cu o carieră înfloritoare. În prezent, fiica lui Eduardo Palomo filmează pentru filmul „El Roomie”, unde joacă alături de José Eduardo Derbez.

Atât de emoționată și fericită că am început acest proiect și veșnic recunoscător acestei echipe prețioase. Să lucrez cu voi este unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a oferit viața !!! Abia am început și am râs așa atât de mult, așa cum n-o mai făcusem de mult timp. Și am cunoscut persoane minunate. Vă iubesc mult!!! Multumesc, multumesc, multumesc”, a scris Fiona pe Instagram.

Într-un interviu, Fiona a recunoscut că este onorată că îi poartă numele lui Eduardo Palomo. „Nu este ceva care mă apasă, este o onoare să port acest nume. Părinții mei sunt niște eroi, îi admir. Ceea ce mi se întâmplă este că mă întâlnesc cu oameni care îmi spun: „Te-am cunoscut atunci când erai mică”. Este ceva să simți că ai o familie și că ești sprijinită în acest mediu care este atât de nepoliticos.”

Este ceva care mă face foarte mândră. Și sunt mândră să spun, de asemenea, că mi-am urmat propriii pași”, a spus ea despre faptul că este fiica lui Eduardo. Eduardo Palomo a dus-o în locațiile filmelor sale. Acum, Fiona își amintește cu nostalgie acele momente cu tatăl ei.

Fiona a studiat actoria și a debutat în rolul lui Vivi, în serialul „Gossip Girl: Acapulco”. Ea a mai jucat și în serialele „La Negociadora”, „Control Z” și în filmul „Ligando padre”.

Sursa Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton