Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată astăzi Jennifer Coolidge. Mama lui Stifler din „American Pie” are 60 de ani

Cum arată astăzi Jennifer Coolidge. Mama lui Stifler din „American Pie” are 60 de ani
12

de Andra Stana,

Jennifer Coolidge a cunoscut celebritatea la aproape 40 de ani. Mai precis, a jucat în „American Pie” când avea deja 38 de ani. Apoi, din 1999 încolo, cariera actriței s-a aflat într-o plină dezvoltare. Un alt rol cunoscut este cel din filmele „Blonda de la Drept”. Chiar și astăzi, la 60 de ani, aceasta joacă în filme și seriale.

De curând, Jennifer Coolidge a fost invitată la tv, în emisiunea lui Jimmy Kimmel, scrie filmnow.ro. Actrița de 60 de ani a demonstrat că nu a renunțat la rochiile strâmte sau la pantofii cu toc înalt.

În emisiunea lui Kimmel, actrița a mărturisit că, în anii ’80, a fost colegă cu Sandra Bullock, dar nu pe platourile de filmare. În schimb, cele două lucrau atunci în același restaurant din New York.

Jennifer CoolidgeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Jennifer Coolidge este recunoscătoare că a primit rolul din „Plăcintă americană”

Jennifer Coolidge a fost mereu recunoscătoare pentru rolul din „American Pie”/„Plăcintă americană”. 

„Slavă Domnului pentru filmul ăla, pentru că nu știu ce aș fi făcut dacă nu ar fi existat. Înainte de el, am apărut doar în Seinfeld, în rolul unei iubite a lui Jerry. American Pie mi-a deschis ușa către alte joburi, chiar dacă a fost un rol mic”, spunea actrița acum ceva vreme.

În cunoscuta serie de filme de comedie, Jennifer Coolidge i-a dat viață lui Jeanine, mama lui Stifler. În final, aceasta i-a rămas porecla.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton