Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată astăzi Kim Basinger. La 67 de ani, fostul sex simbol din „9 săptămâni şi jumătate” a ajuns de nerecunoscut

Cum arată astăzi Kim Basinger. La 67 de ani, fostul sex simbol din „9 săptămâni şi jumătate” a ajuns de nerecunoscut
28

de Andra Stana,

Kim Basinger are astăzi 67 de ani. Actrița americană şi-a dobândit celebritatea după ce a apărut, alături de Mickey Rourke, în „9 săptămâni şi jumătate” (1986), o dramă erotică foarte controversată la acea vreme. Blonda, un adevărat sex simbol al anilor 90, a ajuns astăzi de nerecunoscut. Aflați din materialul următor ce operații estetice și-a făcut vedeta de la Hollywood.

Cum arată Kim Basinger la 67 de ani, după multe operații estetice

Kim Basinger este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din Cetatea Filmului. În ultimii ani, actrița ar fi exagerat cu operațiile estetice, spun gurile rele. Acesta ar fi motivul pentru care, în prezent, imaginile cu celebra actriță sunt greu de privit de fani. Starul american de 67 de ani are chipul ca și înghețat și și-a sters trăsăturile frumoase de odinioară, scrie libertateapentrufemei.ro.

A fost una dintre cele mai frumoase femei din anii ’80-’90, dar Kim Basinger, acum în vârstă de 67 de ani, a evitat în ultima perioadă să apară în lumina reflectoarelor. Ea evită aparițiile pe covorul roșu și pune în prim-plan viața ei privată.

Vedeta merge la cumpărături și la pilates și, în tot acest timp, reușește să nu iasă în evidență.

După o absență de câțiva ani din lumina reflectoarelor, ea a fost fotografiată de paparazzi pe străzile din Los Angeles, când pleca de la o sală de sport, iar aceasta era schimbată total. Fără urmă de machiaj, cu părul nevopsit prins într-un coc neglijent și îmbrăcată într-o ținută casual (o bluză cu mânecă lungă și o pereche de pantaloni largi) și ținând o pălărie de paie, imaginea lui Kim Basinger e departe de cea a unei dive de la Hollywood, mai scrie sursa citată.

Cum-arata-astazi-Kim-Basinger.-La-67-de-ani-fostul-sex-simbol-a-ajuns-de-nerecunoscut-1-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Cel mai recent film în care a apărut Kim Basinger a fost „Fifty Shades of Grey/50 de umbre ale lui Grey”, unde a jucat alături de Dakota Johnson și Jamie Dornan.

Kim Basinger: „Frica a fost ceva cu care am trăit toată viața mea”

În ciuda faimei de care s-a bucurat în trecut, Basinger mărturisea într-un documentar HBO, „Panic: A Film About Coping”, că nu i-a fost ușor să-și construiască o carieră la Hollywood. Cu atât mai mult cu cât suferă de anxietate, agorafobie și avea tot timpul atacuri de panică.

„Frica a fost ceva cu care am trăit toată viața mea, teama de a fi în locuri publice- care au condus la anxietate și atacuri de panică. Stăteam în casă și, efectiv, plângeam în fiecare zi”, a dezvăluit actrița.

Aceasta este explicația pentru care apare atât de rar în public.

Ce operații estetice și-a făcut Kim Basinger

Kim a fost acuzată de multe ori că și-a modificat prea mult fizionomia în urma operațiilor estetice făcute. Despre ea s-a scris că s-ar fi „molipsit” de la fostul ei partener de filmul „9 săptămâni și jumătate”, Mickey Rourke, și ar fi exagerat cu drumurile la chirurgul plastician.

Kim-Basinger-9-saptamani-si-jumatate-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 28

Sursa citată scrie că ea ar fi apelat, până acum, la facelifting şi blefaroplastie, iar injecţiile cu botox, de care a abuzat, i-au „îngheţat faţa” și i-au șters trăsăturile frumoase. Acesta ar fi motivul pentru care fața ei are astăzi mai mult linii masculine.

Kim Basinger s-a căsătorit, în 1980, cu Ron Snyder Britton. Cei doi au divorțat însă după doar opt ani. A urmat apoi al doilea mariaj, cu Alec Baldwin. Deși au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, povestea lor a durat doar șapte ani. Cei doi s-au despărțit în 2000 și au divorțat cu scandal. În plus, s-au războit în sălile de judecată pentru custodia unicei lor fiice, Ireland Basinger Baldwin. Din decembrie 2014, Kim are o relație cu Mitch Stone, un hair stilist.

Sursa foto: Libertateapentrufemei.ro/Profimedia/Hepta, capturi video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton