Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată astăzi Suri Cruise. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a devenit o adolescentă superbă

Cum arată astăzi Suri Cruise. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a devenit o adolescentă superbă
10

de Redactia Tvmania

Suri Cruise, singurul copil al actorului Tom Cruise (59), a împlinit recent 15 ani, iar adolescenta se aseamănă foarte mult cu mama ei, Katie Holmes (42), scrie okmagazine.ro.

Fiica lui Tom Cruise din mariajul cu Katie Holmes, Suri, este astăzi o adolescentă în toată regula. Tânăra de 15 ani este înaltă și frumoasă, precum se vede în acest filmuleț care le arată pe Katie și Suri la plimbare pe străzile din New York. În imagini, se poate observa că Suri mai are foarte puțin până să o întreacă în înălțime pe mama ei.

https://www.youtube.com/watch?v=l5aesK4TqUg

Suri pare să fi moștenit multe calități de la mama ei, printre care și silueta suplă și înaltă a mamei sale. Despre Tom Cruise se știe că nu este un bărbat înalt, el având doar 1,70 m. 

Suri Cruise Birthday in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Katie Holmes și Tom Cruise, 9 ani de la divorț

Katie Holmes este cunoscută pentru faptul că e discretă cu viața ei personală. În mai 2019, ea s-a despărțit de Jamie Foxx, după o relație care ar fi început în 2013. O sursă a declarat la vremea respectivă că ei s-au despărțit pentru că aveau „stiluri de viață diferite”.

Jamie își dorea să se distreze, în vreme ce Katie se concentra pe creșterea fiicei sale și pe carieră. Cei doi au fost văzuți ultima dată împreună în mai 2019, la Met Gala. Informațiile despre despărțirea lor s-au aflat în august 2019, după ce Jamie Foxx a fost surprins ținându-se de mână cu artista Sela Vave.

Katie Holmes a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise între 2006 și 2012. Cei doi au împreună o fiică, Suri.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton