Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată astăzi Zahara. Fiica adoptivă a Angelinei Jolie îi calcă pe urme celebrei sale mame

Cum arată astăzi Zahara. Fiica adoptivă a Angelinei Jolie îi calcă pe urme celebrei sale mame
11

de Andra Stana,

Fiica adoptivă a Angelinei Jolie, Zahara, a crescut foarte mult. Tânăra visează deja la o carieră în politică. Până una alta, ea luptă alături de celebra ei mamă pentru drepturile femeilor.

Angelina Jolie este un adevărat mentor pentru copiii ei. După ce a ajutat-o pe Shiloh să intre în lumea modei, iată că acum o sprijină pe Zahara să intre în politică. Mai precis, cele două au hotărât să aducă o schimbare în lume prin Legea privind violența împotriva femeilor. 

De curând, pe Instagram, Jolie a postat o serie de fotografii în care apare cu Zahara. Cele două s-au aflat într-o vizită în Washington.

Pentru evenimentul la care au participat, cele două au purtat ținute elegante. Angelina a ales să poarte o fustă lungă de un gri închis și o cămașă albă, iar Zahara a purtat o rochie gri, cu dresuri negre și un palton maro peste, scrie filmnow.ro.

„Onorată să vizitez Washington, DC, cu Zahara, lucrând cu avocații și parlamentarii pentru a moderniza și consolida #ViolenceAgainstWomenAct pentru a include noi puncte pentru sănătatea și siguranța copiilor, comunitățile de culoare, triburi, LGBTQ, zone rurale și toți supraviețuitorii. Avem nevoie de reforme, inclusiv instruire judiciară, procese judiciare informate care să minimizeze riscul de vătămare a copiilor, să acorde programe pentru tehnologie pentru detectarea vânătăilor pe toate tonurile de piele și să creeze o colectare nepărtinitoare de dovezi criminalistice și protecții pentru cei mai vulnerabili”, a scris Angelina Jolie în descrierea fotografiei. 

Violența față de femei este o problemă internațională gravă, Organizația Mondială a Sănătății constatând că aproape una din trei, sau 30% dintre femei, au fost supuse violenței fie de către un partener intim, fie de către non-partener, mai scrie sursa citată.

Angelina Jolie: „Voi face tot ce cred că poate face cu adevărat o schimbare”

În 2018, Jolie a vorbit despre tranziția la politică, spunând: „Sincer, voi face tot ce cred că poate face cu adevărat o schimbare”.

În ultimii 20 de ani, Jolie a plecat în peste 60 de misiuni cu Agenția ONU pentru Refugiați. Ea este ambasador ONU pentru copii și a co-scris o carte pentru copii despre cunoașterea drepturilor lor umane. 

Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-PittIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton