Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Aurora Ramazzotti. Fiica de 24 de ani a lui Eros Ramazzotti a devenit celebră pe cont propriu

Cum arată Aurora Ramazzotti. Fiica de 24 de ani a lui Eros Ramazzotti a devenit celebră pe cont propriu
9

de Redactia Tvmania

Muzicianul, cântărețul și cantautorul italian Eros Ramazzotti, care are acum 57 de ani, are trei copii. Aurora este una dintre fiicele sale, iar artistul se mândrește cu aceasta. De curând, tânăra a făcut furori pe o plajă din Mikonos, unde se afla alături de iubitul ei, Goffredo Cerza.

Aurora Ramazzotti, în vârstă de 24 de ani, i-a moștenit trăsăturile tatălui ei și trupul zvelt al mamei sale, Michelle Hunziker, cu care celebrul artist a fost însurat între 1998 și 2009. Cât a fost mică, Aurora a fost ținută departe de ochii presei.

O bună perioadă de timp, Eros Ramazzotti a ferit-o pe fiica lui de ochii curioși ai presei de scandal. Artistul și-a dorit ca viața lor privată, de familie, să rămână departe de lumina reflectoarelor, scrie a1.ro. Cu toate acestea, după ce anii au trecut, tânăra a început să posteze singură, pe contul de Instagram, imagini în care apar ea, prietenii săi, iubitul, precum și cunoscutul său tată.

Aurora a făcut furori pe o plajă din Grecia

Pe lângă faptul că dedică mult timp postărilor pe rețelele de socializare, acum, după ce a crescut și a devenit ea însăși o vedetă, Aurora este și ținta paparazzilor. Frumoasa fiică a lui Ramazzotti a fost surprinsă alături de iubitul ei pe o plajă din Mykonos. Aurora a atras atenția pentru că purta un costum de baie albastru care i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, abdomenul plat și bustul amplu, scrie sursa citată. În Grecia, Aurora radia de fericire, cu atât mai mult cu cât îl avea alături de Goffredo, iubitul ei.

Cum arată fiica celebrului Eros Ramazzotti. Aurora Ramazzotti are 24 de ani și face furori pe plajă, în costum de baie (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine este Aurora Ramazzotti

Aurora este fiica celebrului cântăreț Erios Ramazzotti și a modelului de origine suedeză Michelle Hunziker. Cei doi au trăit o poveste de iubire începând cu anul 1998, dar și-au spus adio în 2009. În 1997, Eros Ramazzotti i-a dedicat fiicei sale piesa „L’aurora”.

Tânăra mai are doi frați. În 2014, pe când avea 52 de ani, cântărețul s-a recăsătorit cu modelul de origine italiană Marica Pellegrinelli, alături de care are o fiică, Raffaela, și un băiat, Gabrio.

Aurora nu mai este acum cunoscută doar ca fiica lui Eros Ramazzotti. Ea a reușit să își formeze singură un renume: a devenit prezentatoare de televiziune și este și influencer. Cariera a debutat în urmă cu șapte ani, în 2015, când a devenit prezentatoarea emisiunii „X Factor”, la postul TV Sky.

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Aurora a declarat că s-a simțit de multe ori complexată, crezând că felul în care arată nu e conform standardelor de frumusețe impuse de societate. Cu toate acestea, ea a știut că cel mai important lucru este să lucreze cu ea însăși, să se iubească pe sine și să se accepte așa cum este, mai scrie sursa citată anterior.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton