Homepage  / Vedete străine

Cum arată Ava, fiica lui Reese Witherspoon, la 22 de ani. „Îmi place să fiu confundată cu ea”

Cum arată Ava, fiica lui Reese Witherspoon, la 22 de ani. „Îmi place să fiu confundată cu ea”
10

de Roxana Mirea,

Asemănarea dintre Reese Witherspoon și fiica ei în vârstă de 22 de ani, Ava, este izbitoare. Ele pot fi ușor confundate cu două surori, lucru care devine frunstrat, câteodată, pentru Ava. Celebra actriță a mărturisit că înțelege presiunea care apasă pe umerii fiicei ei și, de fiecare dată când tânăra se simte frustrată din cauza acestui lucru, o pune să apeleze la Zoë Kravitz, fiica Lisei Bonet.

Cum arată Ava, fiica lui Reese Witherspoon

Reese Witherspoon s-a întâlnit cu Gayle King pentru un interviu pentru InStyle. Celebra actriță a vorbit despre lecțiile de viață pe care le-a învățat de-a lungul timpului, despre puterea de a cere ceea ce își dorește și despre cum își ajută fiica, pe Ava Phillippe, să își croiască drumul în viață.

„Prima mea, cea mai importantă prioritate o reprezintă copiii. Dacă ai ști cât de mult mă gândesc la ei zilnic – crezi că ei știu asta, Gayle? Nici nu cred că au idee”, a spus Reese Witherspoon, potrivit Yahoo Entertainment.

Între Reese Witherspoon și Ava Elizabeth Phillippe există o foarte mare asemănare, în special fizică. Ei bine, din acest motiv, tânăra în vârstă de 22 de ani a primit o mulțime de reacții pe rețelele sociale în ultimii ani având în vedere această asemănare, asemănare de care celebra actriță nu se poate abține să nu se bucure.

Îmi place să fiu confundată cu ea pentru că mă face să mă simt atât de tânără. Sunt atât de mândră de ea”, a spus celebra actriță.

Reese Witherspoon are trei copii, pe Ava și pe Deacon, în vârstă de 18 ani, din relația cu fostul ei soț, Ryan Phillippe. Acum, ea este căsătorită cu Jim Toth și au împreună un copil, pe Tennessee, în vârstă de 9 ani.

Ea (n.r. Ava) chiar se împacă cu asta. Sunt sigură că nu este ușor să arăți exact ca mama ta. Vorbin mult cu Zoë Kravitz. Pentru că ea și mama ei, Lisa Bonet, seamănă la fel de mult, așa că, ori de câte ori Ava este frustrată, îi spun: „Sun-o pe Zoë, scrie-i lui Zoë, ea știe ce să spună.” Vreau să spun că este un alt combo mamă-fiică care seamănă între ele precum gemenii identici”, a mai spus Reese Witherspoon.

Cum-arata-Ava-fiica-lui-Reese-Witherspoon-la-22-de-ani-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ava este cu picioarele pe pământ”

Deși Witherspoon admite că Ava „trăiește o experiență” pe care nu a avut-o în copilărie, ea continuă să o ajute pe fiica ei să-și dea seama de suișurile și coborâșurile vieții.

Suntem destul de norocoase să avem prieten care au crescut la Hollywood și care pot să-i ajute cu sfaturi despre cum să „navigheze”, a spus ea despre copiii ei. „Ava este cu picioarele pe pământ. Vrea să facă lucruri mărețe în lume. Studiază, învață și încearcă să se găsească pe ea însăși Este un lucru mare în viață să încerci lucruri diferite și să-ți dai seama care este cu adevărat calea ta.”

Găsirea propriului ei drum a fost ceva ce a învățat prin încercări și greșeli imense, admite Reese Witherspoon.

Femeile au modestie”, a declarat actrița când a explicat diferența dintre bărbați și femei ca lideri în afaceri. „`Nu înțeleg ce spui, poți te rog să-mi explici?` Îndoiala de sine este un instrument bun. Nu ar trebui să știi totul. Apelează la cineva, dar pledează pentru a învăța mai multe și a face mai bine.”

Am 45 de ani. Știu cu cine vreau să petrec timp și cu cine nu. Și acesta este unul dintre lucrurile grozave în ceea ce privește înaintarea în vârstă – pur și simplu eliberează atât de mult spațiu. Vreau să fiu cu mama mea, cu copiii mei și cu oamenii care îmi umplu rezervorul. Și tuturor celorlalți, le doresc numai bine”, a mai declarat Reese Witherspoon.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton