Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată azi Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine”

Cum arată azi Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la „Dansez pentru tine”
13

de Andra Stana,

Adriela Morar avea 20 de ani când a apărut pentru prima oară la tv, la „Dansez pentru tine”. În show-ul de la Pro TV, ea l-a avut alături pe Smiley, iar împreună au cucerit juriul și telespectatorii. Astăzi, ea are 36 de ani și continuă să fie pasionată de dans. Iată ce alte pasiuni și-a descoperit fosta concurentă de la „Dansez...”.

Ce face astăzi Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley de la ”Dansez pentru tine”

În 2006, Adriela Morar s-a înscris la „Dansez pentru tine”. Ea își dorea să câștige marele premiu pentru a le da o mână de ajutor părinților săi surdo-muți.

Cu toate că nu a câștigat trofeul de la „Dansez”, Adriela a reușit totuși să-i facă tatălui său rost de un aparat auditiv și, mai târziu, l-a dus la exerciții de vorbit. În ceea ce o privește pe mama ei, aceasta a trecut printr-o operație care i-a redat auzul.

Astăzi, la 16 ani de la participarea sa în show-ul de dans de la Pro TV, Adriela Morar continuă să danseze, dar asta nu e tot.

Iată cu ce își ocupă timpul fosta parteneră a lui Smiley.

Adriela Morar: „Fac de toate, de toate”

Adriela Morar este neschimbată, cu toate că au trecut mulți ani de când a devenit cunoscută publicului din România. Este o împătimită a sportului: bruneta este instructor de fitness. De asemenea, a câștigat medalii la ciclism montan.

Adriela, care a terminat Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj, este pasionată de navigație. Potrivit contului său de Instagram, tânăra este „Skipper Yachtmaster”.

Fosta participantă la “Dansez pentru tine” a cochetat o vreme cu actoria. După ce a jucat în “Îngeraşii” şi “Aniela”, ea a fost cooptată și în distribuția telenovelei “Iubire şi onoare”. A jucat rolul arăboaicei Yasmine.

„Fac de toate, de toate. Când mă întreabă cineva: „Și acum cu ce te ocupi?” Nici nu știu ce să-i zic. Adică sunt și antrenor de grup fitness, conduc și ambarcațiuni, bărci, veliere, adică sunt skipper. Mai nou m-am angajat și la firma soțului meu, firma de familie, sunt secretară, deci stau la birou, sunt și actriță, deci sunt de toate.

Am făcut și dans, am terminat Facultatea de Muzică, am făcut chitară, pian, canto, am terminat Facultatea de Televiziune”, a declarat Adriela Morar într-un interviu pentru DCNews.

Cum-arata-azi-Adriela-Morar-fosta-partenera-a-lui-Smiley-de-la-„Dansez-pentru-tine-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton