Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată azi Helen Hunt. Actrița din filmul „Ce-și doresc femeile” a revenit în forță într-o nouă producție

Cum arată azi Helen Hunt. Actrița din filmul „Ce-și doresc femeile” a revenit în forță într-o nouă producție
7

de Andra Stana,

Helen Hunt este cunoscută mai ales pentru rolurile din filme precum „What Women Want”, „As Good As It Gets”, „Cast Away” și „Mad About You”. Ea a ajuns, în anii 90, să fie printre cele mai iubite actrițe din lume. Anul trecut, vedeta de 58 de ani, și-a făcut revenirea în lumea cinematografiei.

Helen Hunt s-a numărat printre invitații serii la gala Film Independent Spirit Awards 2022 din Santa Monica, California. La evenimentul recent, actrița de 58 de ani a fost ravisantă. A purtat o rochie îndrăzneață, verde -violet. Hunt și-a completat ținuta cu o pereche de sandale cu toc înalt.

Helen, care face parte acum din distribuția „Blindspotting”, a postat câteva imagini de la gală si pe Instagram.

A apărut astfel alături de colegii ei, Daveed Diggs și Rafael Casal, scrie filmnow.ro.

2022 Film Independent Spirit AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Noul proiect al lui Helen Hunt, „Blindspotting”, continuă filmul omonim din 2018

Noul proiect din care face parte și Helen Hunt este „Blindspotting”. Este vorba de un serial de televiziune, o comedie-dramă, o continuare a filmului cu același nume lansat în 2018.

Seria spune povestea lui Ashley (interpretată de Jasmine Cephas Jones), după ce Miles (Casal), tatăl fiului ei, ajunge la închisoare. Ea se mută cu mama lui Miles, Rainey (interpretată de Hunt), și cu sora vitregă, și încearcă să meargă mai departe crescându-și copilul în timp ce toată lumea are o părere despre ce i s-a întâmplat.

Helen Hunt, despre noul ei proiect: „Așa a început totul”

Hunt a povestit, într-un interviu pentru Collider, din vara lui 2021, despre cum a ajuns să joace în acest serial. Actrița a mărturisit că totul a început de la un mesaj pe Twitter.

„Am văzut filmul. Așa a început totul. Am fost la cinema, am plătit, l-am vizionat, mi-a plăcut și am scris pe Twitter despre asta”. „Producătorii au văzut asta, mi-au comentat tweet-ul, eu am răspuns, iar apoi am vorbit despre cât de mult ne-ar plăcea să facem ceva împreună”, a dezvăluit ea.

Blindspotting poate fi urmărit pe Starz.

Hunt este renumită și pentru rolul Jamie Buchman în sitcomul „Mad About You” (1992–1999, 2019).

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton