Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată azi Liza Minnelli. Imagini impresionante cu actrița de 76 de ani, într-un scaun cu rotile

Cum arată azi Liza Minnelli. Imagini impresionante cu actrița de 76 de ani, într-un scaun cu rotile

de Andra Stana,

Liza Minnelli și-a sărbătorit cea de-a 76 aniversare luna aceasta. Celebra vedetă reușește să se bucure în continuare de viață. Asta cu toate că, în ultima perioadă, starul din „Cabaret” s-a luptat cu numeroase probleme de sănătate.

Liza Minnelli, în scaun cu rotile, la 76 de ani

De curând, Liza Minnelli a uimit pe toată lumea cu ultima ei apariție în public. Vedeta de 76 de ani are nevoie de ajutorul unui scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.

Cu ani în urmă, fata lui Judy Garland și a lui Vincente Minnelli a făcut furori cu piesa „New York, New York”. Succesul a fost însă umbrit de câteva drame trăite de-a lungul timpului. Minnelli are patru divorțuri la activ și a fost de mai multe ori internată la dezintoxicare. Una dintre dorințele pe care nu a reușit niciodată să le împlinească este și aceea de a deveni mamă. Vedeta a suferit trei pierderi de sarcină foarte dureroase.

Despre Liza Minnelli se mai știe că proape a murit după ce a fost mușcată de un țânțar, care i-a cauzat o encefalită aproape fatală, scrie viva.ro.

Ajunsă la vârsta de 76 de ani, Liza Minelli se confruntă cu probleme grave de sănătate. Recent, ea a fost surprinsă în apropierea unui restaurant de lux din California. Era ajutată să se ridice din scanul cu rotile și să se urce în mașină, după ce a luat cina alături de prietenul său bun, actorul George Hamilton (82).

Pe parcursul carierei care durează de mai bine de 50 de ani, Minnelli a fost laureată la Premiile Oscar, Grammy, Emmy și Globurile de Aur.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton