Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată bunica lui Fuego. Ce mesaj plin de iubire i-a transmis artistul

Cum arată bunica lui Fuego. Ce mesaj plin de iubire i-a transmis artistul
7

de Roxana Mirea,

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut pe numele de scenă Fuego, a publicat o imaginie cu bunica lui, căreia îi spune cu afecțiune „Bubulina”. Femeia a împlinit vârsta de 87 de ani, iar artistul i-a dedicat un mesaj emoționant, pe care l-a publicat pe pagina lui de Facebook, alături de o imaginie în care apare alături de „Bubulina lui”. Iată cum arată bunica lui Fuego.

Cum arată bunica lui Fuego

Fuego, în vârstă de 46 de ani, a publicat recent o imagine în care apare alături de bunica lui. Bubulina, așa cum o alintă artistul, a împlinit vârsta de 87 de ani. Fuego nu avea cum să lase ca o asemenea ocazie specială să treacă neobservată, așa că a publicat pe Facebook un mesaj plin de iubire pentru bunica lui, alături de o imagine cu aceasta.

„Azi e ziua Bubulinei mele dragi! Bunica mea iubită face 87 de ani și sunt tare mândru de asta!

E o binecuvântare și sper din suflet să ne putem bucura cât mai mult de ea, să o țină Dumnezeu sănătoasă și plină de voioșie! De la ea am învățat multe lucruri esențiale în viață și mi a oferit lecții pe care le aplic zilnic! Ea în sine e o femeie puternică, care a depășit greutăți majore, stând cu fruntea sus!

E comică, spirituală, demnă si o iubesc pentru naturalețea ei si pentru omenia de aur pe care ne-a insuflat-o și nouă! Întotdeauna ea e cea care ne înveselește și ne arată că sufletul nu are vârsta!

Vreau să-i pot auzi glasul cât mai mult la telefon si sa o văd mai des! La mulți ani, Bubulina mea!

P.S! O să-i transmit toate urările de la voi! Sigur se va bucura, mai ales că ea nu poate fi alături de mine pe 2 decembrie, în concertul de la Sala Palatului”, este mesajul transmis de Fuego, în urmă cu trei zile.

cum-arata-bunica-lui-fuego.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton