Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată camera băiețelului pe care îl așteaptă Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Cum arată camera băiețelului pe care îl așteaptă Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu
8

de Redactia Tvmania

Câteva săptămâni îi mai despart pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu până când vor deveni părinți pentru prina oară! Ținând cont de faptul că timpul se scurge cu repeziciune, cei doi pregătesc intens ultimele detalii pentru întâmpinarea micuțului.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni în august părinții unui băiețel și, pentru că timpul rămas este foarte scurt, pregătirile pentru camera bebelușului sunt în toi! În timp ce Dani Oțil preferă să nu ofere multe detalii despre viața personală, cea care i-a devenit soție în luna mai, Gabriela Prisăcariu Oțil, își ține la curent urmăritorii cu fiecare mișcare pe care o face. 

Întâmpinarea pe lume a unui bebeluș nu înseamnă doar bucuria familiei, ci și o serie de pregătiri care trebuie să fie puse la punct până când Gabriela Oțil va naște. Lucruri care nu sunt ușor de realizat pentru o graviduță pe ultima sută de metri.

Gabriela Prisacariu, pregătiri intense pentru camera pentru viitorul bebeluș

Băiatul lui Dani Oțil va fi un răsfățat! Bebelușul va avea propia cameră, spațioasă și luminoasă, la parterul casei în care locuiesc părinții. Deși mai e puțin până va veni pe lume, se pare că pregătirile abia acum au început! 

„Bebelușul ar trebui să-și facă singur camera”, a scris Gabriela Prisacariu pe InstaStory, unde a arătat câteva cadre din camera micuțului. 

 

Cum arată camera băiețelului pe care îl așteaptă Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

 

 

 

Dani Oțil a povestit în direct la tv prin ce experiență a trecut atunci când a mers să cumpere pătuțul băiețelului său.

„Ai văzut cât e un pat de copil? E cât un Matiz. Am fost într-un magazin să luăm un pat de copil. Când am aflat cât costă, am zis că e bine, până la 16 ani nu îl mai schimb. Dar doamna de acolo mi-a zis că salteaua trebuie schimbată de câteva ori. Și am plecat imediat…”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton