Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023. „Detalii din culise”

Cum arată casa din Republica Dominicană în care locuiește Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023. „Detalii din culise”
15

de Andra Stana,

Daniel Pavel este prezentatorul Survivor România 2023. Vedeta de la Pro TV nu se află singură în Republica Dominicană, unde au loc filmările show-ului. În schimb, „domnul Dan” are parte de o companie specială, o are alături pe iubita sa. Cei doi le-au arătat tuturor în ce condiții locuiesc în Dominicană. Iată cum arată casa lor.

Deși la Survivor România condițiile sunt grele, cel puțin în ceea ce îi privește pe concurenți, prezentatorul show-ului nu putea, bineînțeles, să aibă parte de același tratament. Daniel Pavel a împărtășit, recent, cu fanii săi din mediul virtual detalii din culisele show-ului Survivor România 2023. Mai precis, prezentatorul emisiunii de la Pro TV i-a invitat pe cei care îi urmăresc contul de TikTok să intre în „casa mea dominicană”.

Așa cum v-am promis, câteva detalii din culise. Bine ați venit în casa mea dominicană“, a scris Daniel Pavel în descrierea filmulețului postat pe TikTok. Totodată, el s-a lăudat și cu „echipamentul lui”, hainele pe care le poartă la filmările pentru Survivor România 2023.

@daniel8pavel #survivor #survival #behindthescenes #survivorromania #explorer #storyteller #martialarts #tiktok #formymaleaudience @TikTok @tiktok creators @tiktokglobal @Survivor România @PRO TV @Survivor Romania ♬ original sound – Daniel Pavel Official

„Precum magaziile unei corăbii, așa și acest spatiu de dressing așteaptă să fie plin. Cu ce? Cu hainele care vor purta emoțiile, stările, traseele, care vor prezenta poveștile acolo, la voi acasă”, se aude Daniel Pavel descriind dressingul din casa lui din Dominicană. „Toate, însumate, reprezintă experiența mea la Survivor”, a completat prezentatorul.

cum-arata-casa-din-republica-dominicana-in-care-locuieste-daniel-pavel-prezentatorul-survivor-romania-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Imaginile sunt promovate în mediul virtual și de Ana Maria Pop, iubita prezentatorului, pe contul ei de pe Instagram. „Atunci când iubitul meu își dorește ca membrii comunității sale să afle mai multe detalii din viața lui din spatele camerelor de filmat din Republica Dominicană. Sper ca pagina lui de Tik Tok să vă ajute să-l cunoașteți mai bine”, a scris tânăra, pe Instagram.

Ce face iubita lui Daniel Pavel în Republica Dominicană

Ana Maria Pop, de profesie avocat, dar și absolventă a unui Masterclass în actorie, este cea care i-a cucerit inima lui Daniel este și ea în Republica Dominicană. De altfel, iubita lui Daniel a fost prezentă și anul trecut la filmări.

ana-maria-pop-iubita-lui-daniel-pavel-republica-dominicana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Întrebată de una dintre persoanele care îi urmăresc contul de Instagram despre jobul ei și ce face atâta timp în Republica Dominicană, iubita lui Daniel Pavel a avut un răspuns acid.

„Tu nu ai un job ? Ce faci în Dominicană?”, a întrebat-o cineva pe iubita lui Daniel Pavel.

„Sigur ca am, sunt avocat si antreprenor. Profesii liberale care îți permit să lucrezi de oriunde cât timp ai un laptop în față și cunoștințele “la tine”. Desigur temporar, e greu (deși nu imposibil dacă ești organizat) să lipsești din țară 5 luni neîntrerupt. Dar cum am mai spus eu undeva, (și) de asta s-au inventat avioanele”, a scris Ana Maria Pop.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton