Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată casa lui Dan Badea (iUmor). Pe scări a expus un tablou cu o istorie interesantă

Cum arată casa lui Dan Badea (iUmor). Pe scări a expus un tablou cu o istorie interesantă
6

de Redactia Tvmania,

Dan Badea, prezentatorul de la iUmor, are o casă de vis în București, unde locuiește cu soția sa, Mădălina, și cu fiul lor, Arias, în vârstă de 3 ani. După ce a amenajat-o ca să arate ca-n reviste, vedeta TV și-a prezentat locuința pentru storia.ro.

Povestea casei e foarte interesantă. Ne doream foarte mult o casă în oraș, o mică oază de liniște și pace și după doi ani și ceva de căutări, am găsit-o. Ne-a ieșit. E o casă de vacanță în mijlocul orașului. Eu așa o văd!

Dan Badea

Prezentatorul iUmor voia neapărat o casă în București, nu la periferie, și să fie în zona de vest, ca să fie aproape de alte rude de-ale lor.

Primul lucru pe care l-au făcut după ce au cumpărat locuința? Au petrecut câteva ore în dressing. E prima cameră în care… au stat o vreme și și-au făcut planuri despre cum să mobileze, ce să aranjeze, cum ar vrea să arate căminul lor la final.

Iar după ce au aranjat-o așa cum au vrut, au făcut o petrecere mare la care și-au chemat toți prietenii, iar acum trăiesc clipe minunate în familie.

Cum arată locuința cu etaj a lui Dan Badea

Casa este una cu etaj. La parter e un living imens, care se prelungește afară cu grădina. E unul dintre locurile în care petrec cel mai mult timp și se bucură de liniște.

La etaj sunt dormitoarele, printre care și camera lui Arias, pe care cei doi au amenajat-o încă de când s-au mutat acolo, înainte să-l aibă pe micuț. Ba mai mult, e una dintre primele camere amenajate, motiv pentru care, până când a fost gata restul casei, Dan și soția lui au dormit acolo.

Dar cel mai interesant obiect pe care-l au în casă, e unul foarte prețios, moștenit din generație în generație. E vorba despre un tablou vechi de prin 1870, o tânără care reprezintă primăvara, pe care Mădălina l-a primit de la bunica ei, iar aceasta îl primise de la bunicul ei.

Arta se regăsește și în dormitorul cuplului, unde au o masă sculptată manual, făcută pe comandă în Italia.

Interesante sunt și băile de la etaj, mai ales cea matrimonială.

Mi-a plăcut ideea de natură la duș, așa că am adus palmierul în casă. Îmi place când fac duș să mă uit la el. Îmi amintește de vacanța în Maldive.

Mădălina, soția lui Dan Badea

În curte au o piscină și foarte, foarte multe verdeață, care să le amintească de copilărie și de casele de la țară, unde curțile erau pline de flori, pomi fructiferi și spații verzi.

Acasa la Dan BadeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton