Cum arată casa în care locuiește Dan Bordeianu
Dan Bordeiau, în vârstă de 45 de ani, a vrut să scape de agitația din București, așa că el, soția lui și cele două fetițe ale lor s-au mutat la țară. Au trecut 10 ani de când actorul s-a decis să facă acest pas. Acum locuiește la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care el a reamenajat-o după bunul plac.
Acolo are și o grădină, unde cultivă legume și de care îi place foarte mult să se ocupe. În plus, grădina a fost amenajată chiar de el. Pe de altă parte, Dan Bordeianu mai are o pasiune pe lângă actorie. Acestuia îi place foarte mult să prelucreze lemnul, activitate cu care se ocupă ori de câte ori timpul îi permite.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 9
Actorul revine în București pentru spectacolele de teatru
Chiar dacă acum locuiește la țară, într-o casă cu mansardă, asta nu înseamnă că Dan Bordeianu a renunțat complet la agitatul București. Actorul revine în Capitală de fiecare dată când are repetiții și spectacole la teatru. Actorul a urcat în această lună pe scena Teatrului Nottara, unde a jucat în piesa „Sonată de toamnă”, interpretând rolul lui Viktor, potrivit libertatea.ro.
Cum vedeți, chiar dacă a renunțat să mai joace în telenovele, Dan Bordeianu nu a renunțat complet la actorie. Actorul s-a făcut cunoscut, în special, prin rolurile pe care le-a interpretat în telenovelele românești „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”.
De ce s-a mutat Dan Bordeianu la țară
Actorul a cunoscut un succes răsunător la începutul anilor 2000, pe vremea când juca în telenovelele românești menționate mai sus. Acesta nu a mai dorit să fie distibuit în astfel de producții, retrăgându-se din lumea televiziunii. Și-a dorit să se dedice exclusiv teatrului. Dan Bordeianu a mărturisit că viața la țară îi conferă mai multe benificii, mai ales de ordin spiritual.
„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă, sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine și te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul”, spunea Dan Bordeianu în urmă cu puțin timp într-un interviu pentru Libertatea.
Sursa Foto: Instagram
Citește și: