Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată cele 6 inele de logodnă primite de Jennifer Lopez

Cum arată cele 6 inele de logodnă primite de Jennifer Lopez

de Andra Stana,

Jennifer Lopez a fost căsătorită de 3 ori, dar s-a logodit de 6 ori până acum. Recent, diva de 52 de ani a acceptat cererea în căsătorie primită din partea lui Ben Affleck. Cei doi au mai fost logodiți în urmă cu 20 de ani.

Iată ce inele de logodnă a primit Jennifer Lopez de la foștii ei iubiți.

[toc]

JLo a primit primul inel de logodnă de la Ojani Noa, în 1997

În 1997, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Ojani Noa. Înainte să pășească spre altar pentru prima oară, JLo a primit un inel de logodnă cu diamante, în valoare de 100.000 de dolari. Mariajul lor nu a durat decât un an, scrie townandcountrymag.com.

2001 – inelul de la Chris Judd

JLo s-a căsătorit cu dansatorul Chris Judd în 2001, după ce a primit de la acesta un inel de logodnă cu diamante. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului „Love Don’t Cost a Thing”. Nici cel de-al doilea mariaj al artistei nu a durat foarte mult. Au divorțat după un an și câteva luni.

2002 – primul inel de la Ben Affleck

În 2002, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit pentru întâia oară. Actorul i-a dăruit acum 20 de ani un inel cu un impresionant diamant roz, de 6,1 carate. Bijuteria a fost o creație a celebrului Harry Winston și ar fi costat 2,5 milioane de dolari.

Inelul dăruit de Affleck a dus la apariția unui adevărat trend în ceea ce privește diamantele colorate. Astfel, valoarea diamantelor roz a crescut în mod fabulos în perioada ce a urmat logodnei celor două vedete.

Lopez a povestit într-un talkshow tv că propunerea a fost una „tradițională, dar și foarte spectaculoasă”, numindu-l pe Affleck „genial de inteligent, iubitor, fermecător și afectuos”. Cât despre inelul cu diamant, ea a spus atunci că este „cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată”.

Affleck și Lopez nu au mai ajuns însă în fața altarului.

2003 – inelul primit de la Marc Anthony

La scurt timp după ce JLo și Ben Affleck și-au spus adio, a început povestea de iubire dintre ea și Marc Anthony. Artistul a cerut-o de soție cu un superb inel cu diamant albastru, de 8.5 carate, o creație Harry Winston.

Lopez și Marc Anthony s-au căsătorit în 2003, dar s-au despărțit după 8 ani. Divorțul a fost finalizat în 2015.

2019 – inelul primit de la A-Rod

J.Lo și A-Rod au început să iasă împreună în 2017. Cererea în căsătorie a venit în martie 2019, când artista a primit un inel cu un smarald impresionat. Bijuteria, estimată a avea între 10 și 15 carate, ar valora undeva între 1 și 5 milioane de dolari. Logodna a fost anulată la începutul anului 2021.

2022 – al doilea inel primit de la Ben Affleck

După ce și-au reaprins dragostea în 2021, Jennifer Lopez a anunțat în mod oficial, în weekend, că ea și Ben Affleck s-au logodit pentru a doua oară. Deși filmulețul postat nu este unul foarte clar, cântăreața a menționat că verdele a fost mereu culoarea ei norocoasă. Lopez a indicat că, de data aceasta, Affleck i-a dărut un diamant rar.

De data aceasta, Ben Affleck a ales un inel cu diamant verde de 8,5 carate. „Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

„Un diamant verde de această dimensiune este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior (din 2002, n.r.). Aș evalua inelul cu mult peste 5 milioane de dolari și ar putea avea o valoare chiar mai mare de 10 milioane de dolari.”

Sursa foto: captură Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton