Homepage  / Vedete străine

Cum arată Christie Brinkley în costum de baie, la 67 de ani. „Sfidezi legile îmbătrânirii”

Cum arată Christie Brinkley în costum de baie, la 67 de ani. „Sfidezi legile îmbătrânirii”
7

de Roxana Mirea,

Christie Brinkley arată incredibil la vârsta de 67 de ani, iar cei care au văzut-o în costum de baie, nu pot să nege acest lucru. Fostul model Sports Illustrated a publicat o fotografie cu ea, înainte de a merge la plajă. Christie Brinkley purta un costum de baie negru, din două piese.

Cum arată Christie Brinkley în costum de baie

La 67 de ani, Christie Brinkley arată incredibil în costum de baie. Aceasta a publicat pe Instagram o fotografie cu ea, înainte de a merge pe plajă, în weekend.

Pălărie✔️ Protecție solară✔️SBLA Lip Plump and Sculpt✔️ Recunoștință ✔️”, a scris ea pe Instagram în dreptul fotografiei în care apare îmbrăcată în costum de baie.

Cum-arata-Christie-Brinkley-in-costum-de-baie-la-67-de-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Internauții au fost impresionați de apariția acesteia, așa că reacțiile lor nu s-au lăsat întârziate.

Minunata Christie… Chiar ai atât de mult grijă de tine! Ești fără vârstă și o inspirație”, a fost reacția unui fan. „Oprește-te! Sfidezi legile îmbătrânirii”, a comentat altcineva.

Chiar dacă are 67 de ani, Christie Brinkley continuă să fie o femeie atrăgătoare. La un moment dat, ea a declarat că își dorește să continue să pozeze sexy pentru alte femei de vârsta ei.

Public aceste imagini pentru că aud tot timpul de la femei de vârsta mea care spun: „Mulțumesc pentru că ai schimbat percepția oamenilor asupra cifrelor”, a spus ea, anul trecut, potrivit Page Six.

Fiecare om este diferit, fiecare este unic. Dar este ca și cum i-ai spune unei gimnaste că nu poate face flip-uri după o anumită vârstă. Nu are sens. Dacă ai picioare grozave, arată-le… Nu te lăsa controlată de acele numere”, a mai adăugat Christie Brinkley, cu privire la modul în care oamenii privesc înaintarea în vârstă.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton