Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată copiii unora dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. Fotografii de colecție

Cum arată copiii unora dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. Fotografii de colecție
17

de Andra Stana,

În 2023, Ziua Mamei a fost sărbătorită în Statele Unite pe data de 14 mai. Cu ocazia evenimentului special, vedetele au induioșat cu mesajele și imaginile publicate în mediul online. Starurile de la Hollywood au postat, zilele trecute, fotografii nemaivăzute cu cele mai iubite ființe din viața lor.

În timp ce în România s-a sărbătorit Ziua Tatălui, americanii le-au adus un omagiu mamelor. În Statele Unite, Canada și Australia, în a doua duminică a lunii mai, sunt sărbătorite figurile materne.

Și în acest an, vedetele au publicat poze din arhivele personale. De asemenea, le-au transmis celor mai importante femei din viața lor mesaje pline de emoție. Iată ce au postat pe rețelele de socializare câteva dintre vedetele care seamănă leit cu mamele lor.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

Pe vremea când era doar un copil, despre Ava Phillippe se spunea că semăna cu tatăl ei, Ryan Phillippe. Acum, când anii au trecut, tânăra a devenit copia mamei sale, Reese Witherspoon. Ava Phillippe, care este de o frumusețe ieșită din comun, are acum 23 de ani.

Cum arată copiii unora dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. Fotografii de colecțieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

În plus, ea și mama ei au o relație apropiată dacă este să ne luăm după fotografiile publicate în mediul online. „Doamne, ce-mi place să împart viața cu tine.”, i-a transmis Ava Phillippe mamei sale, duminica trecută.

„Doamne, sunt norocoasă să fiu mama ta!”, a scris Reese Witherspoon.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

Gwyneth Paltrow este actriță, antreprenoare, prietenă. Este, de asemenea, mama a doi copii, Apple și Moses, pe care îi împarte cu fostul ei soț, Chris Martin. Rolul de mamă este savurat din plin de Paltrow. Se pare că vedeta are o relație asemănătoare cu cea a protagonistelor din „Fetele Gilmore” cu fiica ei.

La mulți ani, îngerul meu. Îți mulțumesc că anul acesta îți împarți ziua de naștere cu Ziua Mamei, o dublă celebrare a ta și a ceea ce mi-ai dăruit – DARUL de a fi mama ta. Te iubesc atât de mult și de profund, încât sfidează orice exprimare. Să te privesc ca o femeie de 19 ani îmi umple inima de o dragoste, mândrie și semnificație aproape insuportabilă! Nu mai pot suporta! Mulțumesc că mi-ai pregătit o gustare, eu îți pregătesc cina!!! Te iubesc atât de mult, pentru totdeauna, mama”, este mesajul postat de Gwyneth Paltrow pe Instagram.

Uma Thurman și Maya Hawke

Uma Thurman și Maya Hawke sunt alt exemplu de cuplu mamă-fiică asemănătoare ca două picături de apă.

Uma Thurman – Maya HawkeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Maya Ray Thurman Hawke este o actriță și cântăreață și compozitoare americană. Fiica actorilor Uma Thurman și Ethan Hawke, și-a început cariera în domeniul modelingului. Și-a făcut debutul pe ecran în rolul lui Jo March în adaptarea BBC din 2017 a filmului „Little Women”.

Cu toate că are o relație foarte bună cu fiica ei, de Ziua Mamei Uma Thurman s-a fotografiat zilele trecute doar împreună cu fiul ei, Levon Roan, în vârstă de 21 de ani.

„La mulți ani de Ziua Mamei tuturor”, a scris actrița.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

Kaia Gerber este fiica lui Cindy Crawford și a lui Rande Gerber. Tânăra în vârsta de 21 de ani i-a călcat pe urme mamei sale: a devenit la rândul ei model. De asemenea, Kaia și Cindy fac și o echipă grozavă. Cele două, care au apărut de câteva ori pe coperta revistei Vogue, au lucrat împreună pentru campanii pentru un brand de ceasuri.

Goldie Hawn și Kate Hudson

Goldie Hawn și Kate Hudson au o relație superbă mamă – fiică. Kate Hudson i-a călcat pe urme mamei ei și a devenit și ea o actriță de succes. Hudson a devenită celebră în 2001, după ce a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul din filmul „Almost Famous”. Kate are 44 de ani, a fost căsătorită timp de 7 ani cu Chris Robinson și este mama a trei copii.

Goldie Hawn și Kate HudsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 17

Îți amintești când aveam doar câteva încercări pentru a obține o poză bună? Chiar îmi plac acele zile. O fotografie perfectă era atât de greu de obținut încât o rolă de 24 de fotografii era un excelent memento că viața este profund imperfectă. Dacă erai norocos, obțineai una în care toată lumea se uita la fotograf. Mama mea nu aștepta să facă o poză perfectă.

De fapt, are puține poze cu noi toți împreună, pentru că ne-a lăsat să alergăm și să trăim momentul. Cele pe care le face sunt întotdeauna puțin prostești, puțin neclare, cu jumătăți de zâmbete, jumătăți de plânsete, fețe de ciocolată și părul nepieptănat. Ne-a dat libertate, ne-a lăsat să fim sălbatici, ne-a iubit fără încetare și avem fotografiile care să o dovedească. Te iubesc, mamă. La mulți ani de Ziua Mamei!”, este mesajul scris de Kate Hudson.

Lisa Bonet și Zoë Kravitz

Zoë Kravitz este fiica actorului-muzician Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Aceasta are 30 de ani, iar ea și mama ei creează senția că sunt surori. Lisa Bonet și Lenny Kravitz au divorțat în 1993. În urmă cu câțiva ani, actrița s-a despărțit de Jason Momoa, după o relație de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Lola și Nakoa-Wolf.

LISA BONET + ZOE KRAVITZIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 17

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton