Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani și trăiește în Finlanda

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani și trăiește în Finlanda
9

de Andra Stana,

Narcisa Suciu s-a mutat în Finlanda acum aproape 10 ani. Artista, care are astăzi 46 de ani, locuiește acolo alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Câțiva ani, fiica ei i-a fost alături, dar Daria Crăciun a pornit, la un moment dat, pe propriul drum. Tânăra are 23 de ani, e studentă, dar are deja și un job.

Daria, fata Narcisei Suciu, are 23 de ani și trăiește în Finlanda

Narcisa Suciu a fost mereu mândră atât de cariera, cât și de fata ei. Daria a reușit întotdeauna să îi aducă zâmbetul pe buze celebrei cântărețe. Cu toate acestea, artista a suferit mult când fiica a decis să plece de acasă: s-a mutat tot în Finlanda, dar la o distanță de 500 de kilometri de ea. Se întâmpla acum trei ani, când Daria a intrat la o facultate de arte plastice, scrie libertatea.ro.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria.

El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani la Antena Stars.

Cum-arata-Daria-fiica-Narcisei-Suciu.-Are-23-de-ani-si-traieste-in-Finlanda-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Daria Crăciun postează des fotografii în mediul online

Foarte talentată, Daria Crăciun a avut, în urmă cu trei ani, o expoziție la un centru cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki. Totodată, tânăra este activă pe Instagram.

Astăzi, Daria are 23 de ani, trăiește în Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei.

Narcisa Suciu, îngrijorată pentru Daria

În 2020, Narcisa Suciu spunea despre fiica ei că lucrează într-o librărie. Într-o intervenție la Magic FM, artista a recunoscut că nu se simte în siguranță și nu e mulțumită de modul în care guvernul din Finlanda a gestionat pandemia de coronavirus. Narcisa este extrem de îngrijorată în acest context pentru fiica sa, nevoită să lucreze în continuare, potrivit VIVA!.

„Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă. Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic”, a declarat Narcisa Suciu acum un an de zile.

Narcisa Suciu s-a bucurat de mare succes în anii 90 în România. Printre multe alte premii obţinute de-a lungul carierei, artista a obţinut şi premiul 3 la Cerbul de Aur de la Braşov, în 1997.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton