Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Delia când făcea parte din trupa N&D. Avea 17 ani când și-a început cariera muzicală

Cum arăta Delia când făcea parte din trupa N&D. Avea 17 ani când și-a început cariera muzicală
9

de Roxana Mirea,

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi. Ea a împlinit luni, 7 februarie, vârsta de 40 de ani. Aceasta are în continuare un corp de invidiat și are grijă de modul în care arată. Cariera muzicală a Deliei a început în anul 1999, când ea avea 17 ani. Cum arăta Delia pe vremea când făcea parte din trupa N&D alături de Nicolae Marin.

Cum arăta Delia când făcea parte din trupa N&D

Delia s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani, în anul 1999, prin formarea trupei N&D, alături de Nicolae Marin, cunoscut sub numele de scenă Nick. Cu siguranță, mulți își mai amintesc de melodiile „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Vreau să plâng”, „Nu pot să uit” ale formației N&D. Trupa s-a destrămat în anul 2003, iar în patru ani de existență, Delia și Nick au lansat trei albume, potrivit wowbiz.ro.

Cum-arata-Delia-cand-facea-parte-din-trupa-„ND-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Delia a fost o prezență excentrică și diferită încă de la acea vreme, reușind să atragă atenția tuturor și să câștige simpatia publicului. Ea își purta și atunci părul blond, dar se îmbrăca mult mai sumar la acea vreme.

Delia: „Nu știu cu ce să mă mai acopăr”

Chiar dacă au trecut 19 ani de când trupa N&D s-a destrămat, Delia continuă să atragă privirile tuturor. Are un corp de invidiat, dar artistei nu îi place să poarte haine decoltate sau cu alte decupaje. În cadrul podcastului „La Mijloc”, al lui Codin Maticiuc, Delia a mărturisit că hainele sunt un fel de protecție pentru ea.

Nu mă vezi nici la iUmor cu decolteu. Nu mă vezi nicăieri. Nu știu cu ce să mă mai acopăr. E o fază prin care trec, poate o să-mi treacă. Nu e despre a fi pudică. E despre tâmpeniile care mi-au rămas în cap de când eram copil, probabil. La bază așa sunt. Eu trebuie să fiu în control total. Poate păstrez chestia asta pentru a mă reinventa la un moment dat. Să faci o schimbare de imagine și efectiv schimbi măsurile hainelor. E după cum te simți. Pentru mine hainele sunt un soi de protecție. Vreau să fiu protejată. Vreau să se uite oamenii la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului pe care l-am trăit și eu”, a declarat Delia.

Sursa Foto: Instagram, Captură de ecran YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton