Homepage  / Vedete străine

Cum arăta Elisabeth Moss când și-a făcut debutul în actorie. „Aveam vreo opt ani”

Cum arăta Elisabeth Moss când și-a făcut debutul în actorie. „Aveam vreo opt ani”
6

de Roxana Mirea,

Elisabeth Moss este o actriță excelentă, iar dovada acestui lucru este și rolul ei din „Povestea slujitoarei”, însă, în momentul în care și-a făcut debutul în actorie, avea doar 8 ani. Actrița în vârstă de 40 de ani a jucat în 1991 în filmul „Suburban Commando”.

Cum arăta Elisabeth Moss când și-a făcut debutul în actorie

Poate că Elisabeth Moss este cunoscută pentru gravitatea și asumarea unor roluri dificile, dar totul a început în cel mai improbabil loc: pe ecran, cu Hulk Hogan. Elisabeth Moss a fost prezentă în emisiunea „The View” pentru a promova cel de-al cincilea sezon din „Povestea slujitoarei” / „The Handmaid’s Tale”. Gazdele emisiunii au difuzat un clip cu actrița, care și-a făcut debutul pe marele ecran în filmul lui Hulk Hogan, „Suburban Commando”, din 1991, cu Christopher Lloyd și Shelly Duvall, două comori naționale.

elisabeth-mossIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În clip, Elisabeth Moss, care pe atunci era doar o fetiță, plângea din cauza pisicii sale care rămăsese blocată într-un copac, când Hogan, în personajul războinicului interstelar Shep Ramsey, vine în ajutor, îndoind creanga cu mușchii săi puternici – doar pentru a o trimite pe Moss catapultată în aer. Din fericire, el o prinde (până la urmă, acesta este un film de familie).

Aveam vreo opt ani, îmi rezervasem un loc de muncă, ceea ce era grozav, iar el era un mare star”, spune Moss despre Hogan. „Și aveam un rol și ceva de făcut și am luat-o probabil la fel de în serios cum aș lua orice lucru din The Handmaid’s Tale.”

Coprezentatoarea Sara Haines remarcă faptul că plânsul lui Moss „a devenit mai subtil”. „Cred că plânsul a devenit un pic mai bun, sper”, a glumit Elisabeth.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton