Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Eva Longoria la 47 de ani. La ce proiect lucrează acum actrița din „Neveste disperate”

Cum arată Eva Longoria la 47 de ani. La ce proiect lucrează acum actrița din „Neveste disperate”

de Andra Stana,

Eva Longoria a devenit celebră după ce a jucat rolul Gabriellei Solis în serialul ABC „Desperate Housewives/Neveste disperate”. Iată cum arată astăzi actrița de 47 de ani.

Eva Longoria a împlinit 47 de ani pe 15 martie 2022

Eva Longoria a împlinit, la jumătatea lui martie, 47 de ani. Actrița și-a aniversat ziua de naștere pe platourile de filmare, alături de colegi.

Sărbătoarea a luat start încă de la primele ore ale zilei de 15 martie. Atunci, Eva Longoria a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care era înconjurată de colegii săi. În peisaj se afla și un tort impresionant. Actrița le-a mulțumit pentru surpriza pe care i-au făcut-o, scrie wowbiz.ro.

„Tocmai am încheiat primele două episoade din „Căutarea Mexicului”! Sunt atât de recunoscătoare echipei mele, pentru că m-a făcut să mă simt atât de iubită și specială! Mai ales regizorului nostru, Faride, dar și producătoarei noastre Aimee! Va iubesc, doamnelor!”, a scris Eva Longoria pe Instagram.

Cine i-a urat „La mulți ani” Evei Longoria

Urări de bine i-au transmis Evei și mari nume din lumea Hollywood-ului. Mai precis, printre vedetele care i-au făcut urări pe 15 martie se numără: actrița Thanya Lopez, J.J. Soria, Nicole Scherzinger cu mesajul: „Happy birthday beautiful being! (La mulți ani ființă frumoasă!)”, dar și Holly Robinson Peete, care a ținut să marcheze această zi printr-o urare pe propria pagină de Instagram: „Îi urlăm La mulți ani minunatei mele surori Eva Longoria. Tu. Ești. Bucurie. Te iubim atât de mult, Pepe, Santi și toți Bastón! Să ai cea mai bună zi! Ne vedem în curând!”.

Actrița arată fenomenal în pozele pe care le publică pe Instagram

La cei 47 de ani ai săi, Eva Longoria reușește să nu-și arate vârsta. Actrița se mândrește cu forma ei fizică de invidiat în postările de pe Instagram.

Actriță din „Căutarea Mexicului” are peste 8,4 milioane de fani care îi urmăresc activitatea de pe Instagram.

Iată cum arată Eva Longoria în prezent

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton