Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Feli Donose nemachiată. „Realitatea fără filtru”

Cum arată Feli Donose nemachiată. „Realitatea fără filtru”
7

de Roxana Mirea,

Feli Donose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Ea este activă și pe rețelele sociale, acolo unde îi ține la curent pe fanii ei cu activitățile sale. Recent, Feli Donose le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram cum arată complet nemachiată și fără filtre.

Cum arată Feli Donose nemachiată

Feli Donose este o cântăreață foarte talentată și îi încântă pe fanii ei cu timbrul său special. Pe de altă parte, artista este de o frumusețe răpitoare, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale apreciază și naturalețea ei. Cum îi place să își țină fanii la curent cu activitățile sale, Feli Donose s-a filmat nemachiată și fără filtre. Ea a spus că are o stare de fericire, amestecată cu oboseală.

„Realitatea fără filtru. Am o stare de fericire, dar sunt și obosită”, a scris Feli Donose pe pagina sa personală de Instagram, potrivit spynews.ro.

Cântăreața nu s-a sfiit să se filmeze complet naturală și a considerat că este momentul potrivit pentru a le arăta fanilor de pe Instagram cum arată ea de fapt fără filtre de înfrumusețare și machiaj.

Cum-arata-Feli-Donose-nemachiata-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Feli Donose, despre familia ei

Pe lângă cariera de succes, Feli are și o familie superbă. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Cătălin, iar împreună au o fiică minunată, pe Nora Luna. Acum câteva zile, artista a scris un mesaj emoționant pe Instagram despre familia ei.

Cand netu’ vine si picteaza familiile celebre in familii fara suparari, eu vin sa va spun ca netu’ minte. Mintim pentru ca ne place ca lumea sa stie ca suntem cei mai fericiti. De cele mai multe ori, poate suntem fericiti un pic mai mult de jumatate dintre noi. Si asta in perioade si perioade. (…)

E o provocare sa tii o familie “adunata”. Sa nu se destrame din orgolii, sa nu se destrame din “Am adunat tot timpu’ frustrari pana mi-am distrus jumatatea. Pana cand si ea m-a distrus.” Dincolo de munca asta pana la urma FIREASCA, exista SOARELE. Exista zambetul ala care spune “ Io il iubesc pe omu’ asta.” Asta desigur daca iubirea mai exista. Exista momentele alea de constientizare in care totul devine limpede. In care, inca odata, iti aduci aminte de ce v-a adus Dumnezeu impreuna.

Daca in calatoria asta apare si un copilas sau mai multi, inseamna ca esti pregatit sa CRESTI! ❤️ Stiti de cate ori am deschis ochii si i-am inchis imediat inapoi din orgolii? Cred ca nervii mei de mii de ori au spus “ Pa, Catalin.” Pentru ca sunt proasta la nervi si impulsiva. Dar la sfarsitul zilei, omu’ asta vrea familie cu o complicata ca mine. Si eu vreau copii cu un barbat ca el. Care e oglinda mea. Care imi arata si ce-i de bine, si ce-i de rau in ceea ce sunt eu ca om pe Pamantu’ asta (…)”, a scris Feli pe rețelele sociale.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton