Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată fiica actriței Edith Gonzalez la doi ani de când și-a pierdut mama

Cum arată fiica actriței Edith Gonzalez la doi ani de când și-a pierdut mama
8

de Redactia Tvmania

Duminică, 13 iunie, s-au împlinit 2 ani de la moartea celebrei actrițe Edith Gonzalez. Fiica sa, Constanza, a crescut și se bucură de compania celor dragi.

După moartea actriței de telenovele au existat numeroase zvonuri în ceea ce privește custodia fiicei sale. S-a spus că aceasta ar putea rămâne în grija partenerului de viață al vedetei, Lorenzo Lazo, a fratelui actriței, Victor, sau a tatălui ei biologic, Santiago Creel.

Potrivit presei mexicane, Constanza, fiica lui Edith Gonzalez, a rămas în custodia tatălui ei biologic, Santiago Creel.

Transformată într-o adevărată domnișoară de aproape 17 ani, Constanza a fost văzută la doi ani după moartea mamei sale în compania familiei tatălui ei biologic.

Căutând să o expună cât mai puțin posibil, Edith González a încercat întotdeauna să o țină pe fiica ei Constanza departe de lumina reflectoarelor. Actrița, care și-a pierdut viața în iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, a împărtășit imagini cu fiica sa prin intermediul rețelelor de socializare cu ocazii foarte specifice și din anumite motive speciale.

O regulă urmată și de tatăl Constanzei, Santiago Creel, care împreună cu actuala soție, Paulina Velasco, este responsabil de asigurarea bunăstării adolescentei după plecarea lui Edith.

Politicianul mexican se îngrijește atât de mult de intimitatea familiei sale, încât până acum nu împărtășise nicio imagine a tinerei pe rețelele de socializare. În această duminică, însă, a făcut o excepție pentru celebrarea alegerilor federale în Mexic.

Creel a împărtășit o fotografie în care se laudă, așa cum se întâmplă rar în compania soției sale și a trei fiice, inclusiv Constanza, pentru a anunța că și-a exercitat dreptul la vot.

„Am fost să votez în compania familiei mele. Nu mă îndoiesc că astăzi va fi o zi minunată pentru țara noastră și pentru democrația noastră. Viitorul Mexicului este decis astăzi cu participarea dvs.”, a scris Santiago Creel, fostul partener al actriței Edith Gonzalez.

Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu ani. Vedeta avea o fiică, Constanza, din relația cu Santiago Creel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton