Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiica Loredanei Groza la 23 de ani. De ce au plecat la Paris împreună

Cum arată fiica Loredanei Groza la 23 de ani. De ce au plecat la Paris împreună
9

de Roxana Mirea,

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Pe lângă cariea de succes, ea are și o fiică superbă, pe Elena, care i-a moștenit frumusețea răpitoare. Recent, artista a plecat alături de Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week, iar la un moment dat, a apărut și Elena în peisaj. Iată cu arată fiica Loredanei Groza, la vârsta de 23 de ani.

Cum arată fiica Loredanei Groza

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea, iar împreună au o fiică, pe Elena, în vârstă de 23 de ani. Tânără a moștenit frumusețea răpitoare a mamei ei și seamănă ca două picături de apă. Tânăra nu a moșnetit talentul muzical al mamei sale, însă este producător muzical la un post de radio din România. Pe de altă parte, fiica Loredanei Groza este o prezență discretă. Elenei nu îi place să se afle în lumina reflectoarelor, așa ca mama ei. Drept urmare, internauții s-au mirat și bucurat în același timp când le-au văzut pe cele două împreună.

Loredana Groza a plecat alături de Cătălin Botezatu la Paris Fashion Week, acolo unde ea a avut un spectacol. Artista a publicat o serie de imagini pe rețelele sociale, iar la un moment dat s-a filmat și alături de fiica ei. Cele două s-au filmat pe străzile din Paris.

loredana-grozaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

La un moment dat, Elena Boncea a oferit declarații despre relația pe care o are cu mama ei, având în vedere că Loredana Groza este o femeie celebră.

Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp, potrvit wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton