Homepage  / Vedete străine

Cum arată fiica lui Andrea Bocelli. Virginia are 9 ani și cântă deja cu tatăl ei

Cum arată fiica lui Andrea Bocelli. Virginia are 9 ani și cântă deja cu tatăl ei
6

de Roxana Mirea,

Andrea Bocelli, unul dintre cei mai cunoscuți tenori din lume, nu are doar o carieră de succes, ci și o familie frumoasă. Artistul, în vârstă de 63 de ani, are trei copii: Matteo Bocelli, Virginia Bocelli, Amos Bocelli. Virginia are doar nouă ani și este extrem de talentată. Cum arată fiica lui Andrea Bocelli.

Cum arată fiica lui Andrea Bocelli

Andrea Bocelli are doi băieți cu Enrica Cenzatti, prima soție, și o fetiță de 9 ani cu Veronica Berti. Micuța Virginia îi calcă pe urme tatălui ei, de la care a moștenit talentul. Fetița deja cântă pe cele mai mari scene ale lumii.

Fanii o pot vedea constant pe Virginia pentru că părinții ei publică mai mereu imagini cu ea. Povestea de dragoste dintre Veronica Berti și Andrea a început în 2002, atunci când s-au întâlnit la o petrecere. Tenorul doar de divorțase de prima soție, cu care a fost împreună timp de 10 ani, scrie viva.ro.

Andrea-Bocelli-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Veronica Berti și Andrea Bocelli s-au mutat imediat împreună, încă din prima seară în care s-au cunoscut. La vremea respectivă, Veronica avea doar 18 ani. Cei doi s-au căsătorit civil în 2018 și din iubirea lor a venit pe lume Virginia.

Fiica lui Andrea Bocelli nu este doar o fetiță foarte frumoasă, dar se poate mândri și cu un talent excepțional în muzică. Ea îi calcă pe urme tatălui ei și cântă deja pe scenele cele mari are lumii.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton