Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată fiica lui Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Cum arată fiica lui Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

de Redactia Tvmania

Toma Cuzin, Firicel din „Las Fierbinți”, le-a făcut o surpriză fanilor de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine cu fiica lui, Meda, de ziua acesteia de naștere. Actorul mai are un băiat, în vârstă de 14 ani, pe Nicodim.

Toma Cuzin se numără printre actorii care sunt mai discreți în ce privește viața de familie, iar fotografiile cu copiii săi sunt destul de rare pe contul de socializare.

Pe 3 august, când fiica Meda a împlinit 12 ani, Toma Cuzin a decis să publice o fotografie în care apar împreună, scrie libertatea.ro.
 
 

„La mulți ani fata lu tata. Când au trecut 12 ani?’ a scris actorul într-un story pe Instagram.

Toma Cuzin se poate mândri cu doi copii talentanți, care au pășit de mici în lumea cinematografiei. Fiul Nicodim, în vârstă acum de 14 ani, a jucat alături de părinții săi în pelicula Comoara (2015).

La doar 6 ani, Meda a jucat în filmul de groază „Vânătorul de spirite” (2017), în regia lui Dragoş Buliga, alături de actori celebri precum Armand Assante și Răzvan Vasilescu.

 

Toma Cuzin și-a cunoscut soția la 16 ani

Înainte de a ajunge actor, potrivit viva.ro, Toma a avut toate joburile din lume și, astfel, la 44 de ani, este mândru că se pricepe la orice și se poate adapta oricărei situații. În plus, toate locurile de muncă pe care le-a avut îl ajută acum să-și facă rolurile din filme și seriale.

„Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin’, a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Toma Cuzin își amintește cu bucurie începutul relației cu soția sa, care este artist plastic. Deși el era miner și Cristina provenea dintr-o familie de intelectuali, Toma a știut să se facă plăcut și socrii săi l-au ajutat foarte mult să-și depășească condiția.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton