Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka

Cum arată fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka

de Redactia Tvmania

Cabral e cel mai fericit bărbat, după ce Andreea Ibacka, soția lui, i-a mai dăruit încă un copil. Prezentatorul a publicat pe pagina sa de Facebook emoționantă cu fiica și băiețelul său, iar astfel i-a arătat și chipul micuțului abia născut.

Cabral și Andreea Ibacka și-au dorit foarte mult să devină din nou părinți. Visul lor s-a împlinit în urmă cu aproape două săptămâni, atunci când Andreea a născut un băiețel perfect sănătos, care a luat nota 10, potrivit fanatik.ro.

Cabral a publicat recent o fotografie emoționantă în care a arătat chipul fiului său pentru prima dată. În imagine, Andreea l-a surprins pe soțul ei care stă în pat alături de cei doi copii.

“Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, este mesajul care a însoțit fotografia.

Andreea Ibacka și Cabral și-au dorit foarte mult să devină din nou părinți și au fost foarte bucuroși atunci când au aflat că actrița a rămas din nou însărcinată. Vedeta a fost mândră de burtica de gravidă și pe tot parcursul sarcinii a publicat imagini care mai de care.

Nașterea a fost una ușoară, iar recuperarea de asemenea nu a fost una cu probleme. Micuțul băiețel a primit nota 10, a cântărit 3240 de grame și a avut 52 de centimetri.

”Bebe e incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, adică cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3240 de grame și 52 de centimetri, nota 10, premiant”, a spus Andreea Ibacka pe InstaStory, după ce a născut, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton