Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată fiul lui Tom Cruise. Are 26 de ani și e un mare pescar

Cum arată fiul lui Tom Cruise. Are 26 de ani și e un mare pescar
5

de Redactia Tvmania

Tom Cruise este tatăl a trei copii. Primii doi, Isabella și Connor, au fost adoptați de celebrul actor în timpul căsniciei cu Nicole Kidman, în timp ce Suri este fiica lui Katie Holmes.

Unicul fiu al celebrului actor din „Top Gun”, Connor, are 26 de ani și este pasionat de pescuit. De curând, acesta a sărbătorit ziua unui prieten bun al său, Jack Vasilaros, pe barcă, iar Connor s-a fotografiat cu acesta.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise)

 

„La mulți ani @hookedforlife!”, a scris tânărul din Florida, urmărit de 34.000 de fani pe Instagram. Din 2014, Connor a început să posteze tot mai des imagini cu capturile sale, scrie filmnow.ro

 

Cum arată fiul lui Tom Cruise. Are 26 de ani și e un mare pescar (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Connor Cruise mai are un cont de Instagram, dedicat pasiunii sale pentru grătare, numit Connor’s Meatshack.

Fiul lui Tom Cruise a fost DJ o bună bucată de vreme, el fiind reprezentat de SKAM Artist, dar se pare că a renunțat la această carieră în urmă cu cinci ani.

 

Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

Starul hollywoodian Tom Cruise nu a vrut ca fosta sa parteneră de viață, actrița Nicole Kidman să fie prezentă la nunta fiului lor, Connor. Asta se întâmpla în urmă cu doi ani, când Connor, unul dintre copiii lui Tom Cruise și ai lui Nicole Kidman, urma să-și unească destinul cu o italiancă pe nume Silvia.

La ceremonia care s-a desfășurat în rit scientologic, marea absentă a fost mama lui Connor și fosta parteneră de viață a lui Tom Criuise, actrița Nicole Kidman. Potrivit platformei DailyMail, Tom Cruise i-a interzis fostei sale neveste să participe la eveniment

În ceea ce o privește pe nora lui Tom Cruise, acesta a fost încântat de ea și de faptul că fiul său a ales să se însoare cu o membră a bisericii scientologice. 

Tom Cruise și Nicole Kidman aproape că nu își mai vorbesc de la divorțul lor, din anul 2001. Despre vedetă se spune că urăște scientologia și consideră că mariajul lor s-a destrămat din această cauză. Nicole Kidman nu a fost invitată nici la nunta fiicei pe care o are cu Tom Cruise, Isabella, când aceasta s-a căsătorit cu Max Parker, la Londra, în anul 2013.

Actorul american Tom cruise a fost căsătorit de trei ori. Între anii 1987 și 1990, acesta a fost însurat cu Mimi Rogers. Între anii 1990 și 2001, el a format o familie alături de Nicole Kidman, împreună cu care a adoptat doi copii: Isabella și Connor. Ulterior, acesta a fost căsătorit cu actrița Katie Holmes, împreună cu care are o fiică, Suri. 

Nicole Kidman mai are două fiice, Sunday Rose și Faith Margaret, din căsnicia cu artistul australian Keith Urban.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton