Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată frații Adelei Popescu. Ce imagini superbe a publicat vedeta

Cum arată frații Adelei Popescu. Ce imagini superbe a publicat vedeta
9

de Roxana Mirea,

Adela Popescu este foarte apropiată de frații ei, Călin și Bogdan. Vedeta este recunoscătoare că părinții ei i-au dăruit frați, sau, mai bine zis, că le-au dăruit fraților ei o soră. Adela Popescu este mezina familiei, așa că frații ei au fost ca doi îngeri păzitori pentru ea. Recent, artista a publicat imagini cu fratele ei Călin.

Cum arată frații Adelei Popescu

Adela Popescu a publicat imagini superbe, în care apare alături de fratele ei, Călin. Artista este foarte recunoscătoare că nu este singură la părinți. Soția lui Radu Vâlcan s-a lăudat cu relația superbă pe care o are cu frații ei. Adela Popescu și fratele ei, Călin Popescu, au mers împreună la Ateneul Român, în ținute de gală.

Le mulțumesc pentru multe alor mei, dar cel mai mult le mulțumesc pentru că mi-au făcut frați. Sau că le-au făcut fraților mei o soră.

Voiam să mă împăunez și să spun că relația dintre noi e atât de frumoasă pentru că am avut grijă de ea și deci e meritul nostru. Dar de fapt trunchiul sănătos crește din rădăcini adânc înfipte în pământ, udate des cu dragoste și atenție.

Imaginile sunt de la Ateneu. Frățiorul mai mare nu ne-a putut însoți, dar data viitoare venim în formulă completă”, a scris Adela Popescu pe Facebook, alături de mai multe imagini cu Călin.

cum-arata-fratii-adelei-popescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru mama ei

Adela Popescu este foarte apropiată și de părinții ei. Actrița a împărtășit o imagine superbă cu mama ei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia, eveniment care a avut loc în luna octombrie. Mama Adelei Popescu a împlinit vârsta de 68 de ani, iar vedeta de la Pro TV a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie. Soția lui Radu Vâlcan și-a exprimat iubirea pe care o simte față de cea care i-a dat viață.

„Până acum doar simțeam, acum și înțeleg.

Îți simt iubirea în fiecare cuvânt pe care li-l adresez copiilor mei. În fiecare moment când respir în loc să țip. În fiecare mângâiere pe creștetul lor.

M-ai crescut cu atât de multă dragoste și răbdare încât nu e de mirare că te iubesc așa de mult. Căci ce dai, aia primești.

La mulți ani, mama mea!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

adela popescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton