Homepage  / Vedete româneşti

O mai recunoști? Uite cum arăta Ilinca Vandici acum 16 ani, la lansarea în televiziune!

O mai recunoști? Uite cum arăta Ilinca Vandici acum 16 ani, la lansarea în televiziune!
13

de Redactia Tvmania

La 35 de ani, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo! Ai stil”, poate spune că este una dintre moderatoarele care au o lungă experiență tv în spate. Vedeta și-a făcut debutul acum 16 ani în lumea televiziunii. Pe vremea aceea, era blondă și tocmai se lansase în lumea televiziunii, la B1 TV.

Cum arăta Ilinca Vandici acum 16 ani

În 2005, an în care este surprinsă în fotografiile din galeria foto, Ilinca avea 19 ani, era blondă și tocmai se lansase în lumea televiziunii, la B1 TV, unde a prezentat mai întâi Meteo, apoi emisiunea „Esentze”.

De atunci, Ilinca a devenit este una dintre cele mai stilate vedete de la noi. O ajută și experiența unei existențe duse în vizorul public, dar și faptul că are în preajmă specialiști de top în lumea modei, la emisiunea pe care o prezintă la Kanal D.

vandici-2005-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Sunt multe experiențe minunate pe care mi le oferă și care mi se și potrivesc mănușă. Putem vorbi despre haine, pentru că am ocazia să port proaspăt scoase din „cuptor” cele mai recente colecții de la designeri români și nu numai… Un alt aspect foarte plăcut și extrem de important este că toți împreună suntem un exemplu și acordăm o atenție sporită nu numai ținutelor, dar și cuvintelor pe care alegem să le spunem.

Îmi face plăcere să prezint acest show și sunt fericită. Jobul de moderator de televiziune, expunerea de care am parte aduc cu sine responsabilitatea, în același timp trebuie să te menții acolo, sus, ceea ce nu e atât de facil. E important ca în permanență să găsești un echilibru, să ajungi la inimile cât mai multor telespectatori și consumatori de informație online. Dar cred că naturalețea, autenticitatea, umanitatea m-au ajutat să îmi fac mesajul bine înțeles și să mă bucur de atenția multor oameni care mi-au înțeles mesajul”, ne-a declarat Ilinca Vandici recent într-un interviu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton