Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată iubita lui Giani Kiriță. Tânăra este de-o seamă cu fiica fostului fotbalist

Cum arată iubita lui Giani Kiriță. Tânăra este de-o seamă cu fiica fostului fotbalist
8

de Roxana Mirea,

Giani Kiriță, în vârstă de 46 de ani, are o iubită aproape de-o seamă cu fiica lui, Roxana. Dinamovistul și aleasa inimii sale, Maria Alexandra, în vârstă de 23 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme.

Cum arată iubita lui Giani Kiriță

Giani Kiriță, în vârstă de 46 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Maria Alexandra, iubita lui în vârstă de 23 de ani. Chiar dacă este foarte discret atunci când vine vorba de viața amoroasă, dinamovistul mai publică fotografii în care apare împreună cu iubita lui.

În urmă cu câteva luni, Giani Kiriță spunea că în prezent există o femeie în viața lui care îl înțelege și îi oferă liniștea de care are nevoie, potrivit unica.ro. Acesta are doi copii mari, Roxana (24 de ani) și Marco (20 de ani), din căsnicia cu Daniela Milu (care a durat între anii 2000 – 2007).

Există o femeie în viața mea. Este o femeie care mă înțelege și care îmi oferă liniște. Asta este cel mai important. Giani Kiriță este un om care pleacă dimineață și seara se întoarce acasă, am depășit etapa aceea”, a spus Giani Kiriță pentru viva.ro.

cum-arata-iubita-lui-giani-kirita-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu ce se ocupă Roxana, fiica lui Giani Kiriță

Iubita lui Giani Kiriță are aceeași vârstă ca fiica fostului fotbalist, Roxana. Roxana activează în domeniul make-up-ului și dorește să se perfecționeze și să se dezvolte pe plan profesional.

„Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, dezvăluia, în urmă cu câţiva ani, fiica lui Giani Kiriţă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton