Homepage  / Vedete străine

Cum arată iubita lui Mario Cimarro. Seamănă izbitor cu Danna García, actrița din „Jurământul”

Cum arată iubita lui Mario Cimarro. Seamănă izbitor cu Danna García, actrița din „Jurământul”
9

de Roxana Mirea,

Cum arată iubita lui Mario Cimarro. Recent, Mario Cimarro, protagonistul din telenovela „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, și iubita lui, Broni, au aniversat trei ani de relație. Cu această ocazie, celebrul actor a publicat o fotografie alături de aleasa inimii sale, dar și o poezie. Ei bine, un alt detaliu care a atras atenția internauților este cât de bine seamănă iubita lui Mario Cimarro cu Danna García, colega lui din „Pasión de gavilanes 2”

Iubita lui Mario Cimarro seamănă izbitor de mult cu Danna García

Mario Cimarro și iubita lui au împlinit trei ani de relație și sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Actorul nu putea lăsa un asemenea eveniment important să treacă neobservat, așa că a publicat o fotografie cu el și Broni, alături de o poezie, pe care i-a dedicat-o frumoasei lui partenere.

„Trebui să scriu pentru a respira.

Să scriu despre tot, despre fiecare detaliu al vieții,

dar mai mult ca niciodată,

despre fiecare detaliu al frumuseții.

Pentru că despre asta este vorba.

Din asta se trăiește.

Din asta se mănâncă și se bea

Din asta se doarme și visează.

Este vorba despre toamne ca aceasta,

De miroul frunzelor,

Despre cuvinte făcute de tine, trei ani!”, a scris actorul pe Instagram.

Sunt recunoscătoare că sunt alături de tine deja de trei ani. Aniversare fericită, sufletul meu. Te iubesc”, a scris și Broni pe Instagram.

Fanii au fost încântați să vadă această fotografie, însă aceștia nu au putut să nu observe asemănarea izbitoare dintre iubita lui Mario Cimarro și Norma, personajul pe care Danna García îl interpretează în telenovela „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”.

Sunt singura care a crezut că era Norma?”, „Ha ha ha, și-a căutat una la fel ca Norma”, „Am crezut că este Danna”, au fost câteva dintre reacțiile internauților.

Cum-arata-iubita-lui-Mario-Cimarro.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Iubita lui Mario Cimarro este cu 20 de ani mai mică decât el

Ce-i drept, tânăra seamănă izbitor de mult cu Danna Garcia, iar internauții nu aveau cum să nu observe acest lucru. Ei bine, nu, nu este Norma sau Danna, este pertenera lui de origine slovacă care se dedică lumii modeling-ului de câțiva ani și care în prezent îl însoțește pe Mario în Columbia.

V-o prezint pe femeia vieții mele”, a strigat actorul în cadrul unei emisiuni TV, la începutul relației lui cu Broni. Au trecut trei ani, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă. Diferențele de cultură și de vârtă nu au fost un impedimente pentru ei (ea este cu 20 de ani mai mică).

Broni este unul dintre marii susținători ai lui Mario și este alături de el în aventura de a-l reinterpreta pe Juan Reyes, în „Pasión de Gavilanes 2”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton