Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Jack Nicholson, la 86 de ani. Detaliul care i-a îngrijorat pe fani, după ultima sa apariție în public

Cum arată Jack Nicholson, la 86 de ani. Detaliul care i-a îngrijorat pe fani, după ultima sa apariție în public
8

de Redactia Tvmania,

Jack Nicholson a apărut din ce în ce mai rar în public în ultimii ani. Recent, actorul a asistat la un meci de baschet alături de fiul lui. Starul în vârstă de 86 de ani a stârnit însă îngrijrorarea fanilor. Ce detaliu a fost surprins în imagini.

Jack Nicholson, care a împlinit 86 de ani săptămâna trecută, s-a aflat în public în timp ce Los Angeles Lakers a jucat cu Memphis Grizzlies. Nicholson s-a așezat în locul său obișnuit de lângă teren la Crypto.com Arena pentru această ocazie. Ultima dată când a fost văzut pe teren a fost la meciul de deschidere a sezonului trecut, în octombrie 2021.

La meciul de vinerea trecută, actorul a fost însoțit de fiul său Ray Nicholson.

La sosirea la arenă, Nicholson a dat mâna cu sportivii și a vorbit cu reporterii, care l-au salutat spunându-i „bine ai revenit”. De asemenea, el l-a îmbrățișat pe jucătorul LeBron James înainte de începerea meciului, scrie yahoo.com.

Detaliul care i-a îngrijorat pe fani

Jack Nicholson nu a scăpat de comentariile răutăcioase. Și asta din cauza unui detaliu care a stârnit controverse.

Fanii săi au observat un detaliu îngrijorător la actorul de 86 de ani. Într-una din fotografii, Nicholson stă cu degetul mare în sus, gest care le-a permis susținătorilor săi să vadă petele albicioase de pe mâinile sale.

Petele albe de pe mâinile lui Jack Nicholson i-au făcut pe mulți dintre fanii săi să se întreacă în comentarii în mediul online. În timp ce unii bănuiesc că ar fi vorba de o simplă colorare a pielii din cauza unei creme autobronzante aplicate prost, alții bănuiesc că starul american suferă, de fapt, de o boală gravă.

„Jack, trebuie să stai departe de soare, prietene. Sau cel puțin încearcă să nu uiți de mâini atunci când te dai cu loțiune autobronzantă”, au scris unii dintre susținătorii săi.

„Pare a fi o afecțiune medicală. Psoriazis… categoric nu este normal. Poate că asta are legătură cu motivul pentru care a evitat să iasă în public”, este părerea unui alt fan.

Cum arată Jack Nicholson, la 86 de ani. Detaliul care i-a îngrijorat pe fani, după ultima sa apariție în publicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Nicholson a fost mult timp unul dintre cei mai importanți suporteri ai echipei Lakers. De-a lungul carierei sale, el a fost cunoscut pentru faptul că și-a ajustat programul de filmare pentru a se asigura că a putut urmări fiecare meci important al lui Lakers.

În condițiile în care starul de cinema este un fan atât de devotat al echipei, absența îndelungată a lui Nicholson de la marginea terenului nu a trecut neobservată.

Jack Nicholson rămâne departe de lumina reflectoarelor

Nicholson a dus o viață mai retrasă în ultimii ani. La începutul acestei luni, fanii actorului i-au luat apărarea, după ce într-un tabloid britanic au fost publicate câteva fotografii deloc măgulitoare.

Actorul, cunoscut și pentru rolurile sale din „The Shining” și „The Departed”, a fost văzut purtând un tricou portocaliu și părând somnoros pe balconul casei sale din Beverly Hills.

Până atunci, Nicholson nu mai fusese văzut în public de 18 luni.

Ultimul său rol în film a fost în 2010, când Nicholson a jucat alături de Reese Witherspoon, Owen Wilson și Paul Rudd în comedia romantică „How Do You Know”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton