Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată Jane Seymour la 70 de ani. Ultimul divorț a costat-o scump pe actrița din „Dr. Quinn”

Cum arată Jane Seymour la 70 de ani. Ultimul divorț a costat-o scump pe actrița din „Dr. Quinn”
11

de Andra Stana,

Jane Seymour, celebră datorită rolului jucat în serialul „Dr. Quinn”, a pozat recent într-o rochie mulată. Actrița are astăzi 70 de ani și continuă să fie într-o formă excelentă.

Protagonista din „Dr. Quinn” a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram în care poartă o perucă foarte colorată, dar și o rochie în dungi, mulată pe corp.

Superba James Bond Girl din „Pe cine nu laşi să moară” și eroina din serialul „Doctor Quinn” își invită astfel fanii să urmărească un nou episod al producției de televiziune „Be Positive”, care e difuzată pe canalul CBS.

Actrița recunoaște că atunci când ai un spirit tânăr și o gândire pozitivă, timpul nu reprezintă o problemă. Seymour e convinsă de faptul că atunci când trăiești în prezent nu îmbătrânești, scrie click.ro. Pe de altă parte, vedeta recunoaște că întreaga ei viață a acordat o atenție deosebită dietelor și programului de somn. De asemenea, actrița a încercat mereu să stea departe de excesele de orice fel.

Jane Seymore a avut patru soți

Mamă a patru copii, Jane Seymour a fost căsătorită cu Michael Attenborough (1971 – 1973), Geoffrey Planer (1977 – 1978), David Flynn (1981 – 1992) şi James Keach (1993 – 2015). Ultimul său divorț a costat-o scump pe actrița din „Dr. Quinn”.

Jane Seymour a divorțat în urmă cu șase ani de cel de-al patrulea său soț, actorul și regizorul american James Keach, vinovat de infidelitate.

TMZ a aflat atunci că actrița a trebuit să împartă cu fostul soț toate bunurile, adică mai multe proprietăți din Anglia și Malibu, un abonament la lojă la Dodgers și o impresionantă colecție de piese de aur. Jane Seymour a cedat inclusiv jumătate din drepturile ce urmau să vină de la „Doctor Quinn”, serialul care a fost difuzat între 1993 și 1998 și care continuă să fie redifuzat în toată lumea.

Cum-arata-Jane-Seymour-la-70-de-ani-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton