Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Imaginile postate online de iubita lui Ben Affleck, lăudate de fani

Cum arată Jennifer Lopez nemachiată. Imaginile postate online de iubita lui Ben Affleck, lăudate de fani

de Andra Stana,

Jennifer Lopez, 52 de ani, este de nerecunoscut în cel mai recent videoclip postat pe Instagram. Vedeta de 52 de ani le-a arătat urmăritorilor ei care este rutina ei de îngrijire a pielii. Lopez nu are pic de machiaj pe față. Cum arată iubita lui Ben Affleck.

Jennifer Lopez, secretele unui ten fără cusur

Jennifer Lopez a oferit sfaturi pentru îngrijirea pielii pe Instagram. Starul din „Marry Me”, în vârstă de 52 de ani, a postat zilele trecute un videoclip nou-nouț, în care nu avea niciun pic de machiaj pe față.

Îmbrăcată într-un halat simplu, J. Lo a explicat exact ce face pentru a-și îngriji pielea (vedeta a spus și care sunt produsele ei preferate din propria sa linie de îngrijire a pielii, JLo Beauty)

Imediat, fanii au reacționat. „Frumusețe naturală 😍”, a comentat un utilizator. Altcineva a adăugat: „Acea strălucire✨✨✨”.

Potrivit lui Jennifer, consecvența este cheia. De asemenea, menționează că, după o zi lungă pe platou, se asigură că îi oferă feței odihna, relaxarea și hidratarea de care are nevoie.

J. Lo își dezvăluie „vechea ei pasiune”, That JLo Glow Serum, care are un complex de măsline. Acesta ajută la hidratarea pielii. Jennifer aplică serul peste tot, de la față până la gât – și chiar și pe urechi.

Spre sfârșitul videoclipului, J. Lo menționează că de obicei se curăță cu JLo Beauty That Hit Single Gel-Cream Cleanser înainte de a aplica serul. Este „uimitor din toate punctele de vedere”.

„Sunt tânără și atemporală”

Dar aceasta nu este prima dată când J. Lo vorbește despre secretele ei de îngrijire a pielii. „Sfatul numărul unu este să dormi întotdeauna suficient. Nu pot sublinia suficient acest lucru. În mod ideal, mi-ar plăcea să dorm nouă sau 10 ore, dar oricum, mă asigur întotdeauna că primesc cel puțin opt”, a spus ea.

Și, afirmațiile o fac să se simtă strălucitoare din interior spre exterior, toată ziua. „Sunt tânără și atemporală. Îmi spun asta în fiecare zi, de câteva ori pe zi. Sună ca o prostie, un clișeu, dar nu este așa: vârsta este totul în mintea ta. Uită-te la Jane Fonda”, a spus Jennifer pentru Harper’s Bazaar.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton